Prins Joachim stod fredag frem foran den danske ambassade i Paris, hvor han fortalte, at han glædede sig til at komme i gang med sit arbejde som forsvarsattaché.

Og nu er det altså endelig officielt. Det har kongehuset delt på sin Instagram-profil, hvor de har delt et billede af prins Joachim og ambassadør Michael Starbæk Christensen.

Til billedet lyder teksten:

'Ved en mindre ceremoni på Den Danske Ambassade i Paris i går blev H.K.H. prins Joachim formelt udnævnt til brigadegeneral, da ambassadør Michael Starbæk Christensen overrakte prinsen ansættelsespapiret.⁣'

Den 24. juli blev prins Joachim ellers ramt af en blodprop i hjernen, men han er altså rask igen.

Og det da også en glad prins, der fredag morgen mødte pressen i Paris. Her lagde han ikke skjul på, at hans sommer – grundet blodproppen – ikke blev som ønsket.

»Man må sige, at det (starten på jobbet, red.) er noget, jeg har set umådeligt meget frem til. Ikke mindst efter denne sommer, som var en 'ikke-sommer' i mit tilfælde,« lød det fra prinsen.

Prins Joachim befandt sig på kongefamiliens slot Château de Cayx i Frankrig, da han blev ramt af en blodprop. Han blev efterfølgende hastet til hospitalet, hvor han blev opereret for blodproppen.

Kongehuset oplyste allerede kort tid efter operationen, at prinsen ifølge lægerne ser ud til at slippe uden men.