'Dit falske eventyrbryllup er den største fejltagelse i kongehusets historie,' skriver Meghan Markles halvbror i et åbent brev til prins Harry. Han advarer prinsen mod at gifte sig med søsteren og opfordrer ham til at aflyse brylluppet.

'Det er ikke for sent. Meghan Markle er tydeligvis ikke den rigtige kvinde for dig.'

Thomas Markle Jr går lige på og hårdt i sit håndskrevne og åbne brev til prins Harry. Den kommende bruds halvbror advarer direkte prins Harry mod at begå 'den største fejltagelse i den royale bryllupshistorie.'

Meghan Markle bliver angrebet af sin halvbror få uger før brylluppet med prins Harry.
Meghan Markle bliver angrebet af sin halvbror få uger før brylluppet med prins Harry. Foto: POOL
Vis mere

Mindre end tre uger før søsteren giver sit ja til den britiske prins, og Storbritannien går amok i royal bryllups-rus, forsøger broderen at kaste smuds på søsteren og spolere begivenheden.

I brevet, som er bragt i det kulørte magasin In Touch, beskriver han sin søster som 'en brugt, overfladisk og indbildsk kvinde, som vil gøre både prinsen og den kongelige familie til grin.'

Det er ikke første gang, Thomas Markle Jr har udtalt sig kontroversielt om den amerikanske skuespiller.

Så sent som i sidste uge beklagede han sig i et tv-program over, at han ikke er blevet inviteret til brylluppet.

Thomas Markle Jr undrer sig desuden højlydt over, hvorfor Harry ikke ser 'the real Meghan', som ifølge broderen har vendt sin familie ryggen og mere eller mindre direkte er skyld i, at deres far er gået fallit. Faderen understøttede hende nemlig, da hun forsøgte at skabe sig en karriere som skuespiller, hævder han.

»Hvad er det for en person, der begynder sin karriere ved at bruge sin egen far, indtil han går konkurs, og så glemmer alt om ham og efterlader ham ruineret i Mexico, hovedsageligt på grund af hendes gæld. Og når det bliver tid til at betale ham tilbage, så glemmer hun alt om sin egen far, som om hun aldrig har kendt ham.«

Det officielle forlovelsesfoto af det kommende brudepar.
Det officielle forlovelsesfoto af det kommende brudepar. Foto: Handout
Vis mere

Broderen er også fortørnet over, at en stor del af familien ikke er inviteret til brylluppet og benytter lejligheden til endnu engang at brokke sig over, at hverken han og andre familiemedlemmer ikke skal til fest i England.

»Hvem gør sådan noget? Du og den kongelige familie burde sætte en stopper for dette falske eventyrbryllup, før det er for sent,« siger han harmdirrende og påstår, at søsterens royale romance fuldstændig har splittet familien.

De to halvsøskende har angiveligt ikke set hinanden i flere år.

Den kommende bruds søster, Samantha Grant, har også tidligere udtalt sig negativt om Meghan Markle og givet udtryk for, at hun har glemt sin familie.