Thomas Markle skammer sig over sin datter.

Meghan Markles 76-årige pensionerede far er ikke tilfreds, efter han har set talkshowet 'The Ellen DeGeneres Show', hvor hertuginden for nylig deltog.

»Hun fornærmede dronningen, den royale familie og det britiske folk. Hun gjorde sig selv fuldstændig til grin og skulle fratages sin titel. Jeg elsker min datter, men hendes optræden var åndssvag,« siger Thomas Markle til The Sun.

Den kontroversielle fader siger, at han er flov, men også flere internationale medier har kaldt den 40-årige hertugindes deltagelse i talkshowet for »tåkrummende« og »kedelig«.

Meghan Markle laver pranks i 'The Ellen Degeneres Show'.
Meghan Markle laver pranks i 'The Ellen Degeneres Show'. Foto: Ellentube
Vis mere

Hertuginden fortalte blandt andet, hvad hertugparret havde klædt deres børn ud til halloween (Archie var en dinosaur og Lillibet et stinkdyr), og at prins Harry og Meghan Markle engang tog i byen i kostumer, før deres forhold var offentligt, så de kunne give den gas i fred.

Men ifølge medier som Fox News, The Washington Post og The Sun – og ikke mindst ifølge Thomas Markle – var det især de sædvanlige pranks, som værten Ellen DeGeneres også satte hertuginden til at lave, der var pinlige.

Det faste indslag i talkshowet udmøntede sig i, at Meghan Markle blandt andet blev bedt om at spise chips som et jordegern, drak af en sutteflaske og lod, som om hun var en kat.

Thomas Markle har flere gange tidligere raset over sin datter og ikke mindst hertugparrets behandling af det britiske kongehus, som han i første omgang mener, det var dumt og fejlagtigt, at parret forlod.

Meghan og Thomas Markle da alt stadig var fryd og gammen. (Foto: Scanpix)
Meghan og Thomas Markle da alt stadig var fryd og gammen. (Foto: Scanpix) Foto: RUBA
Vis mere

Hertuginde Meghan Markle og hendes far har ikke talt sammen i tre år, og han har endnu til gode at møde prins Harry og sine to børnebørn, toårige Archie og fem måneder gamle Lillibet, har han tidligere fortalt.

Han mener selv, han fik slået hånden af sin datter, efter han i 2018 solgte opstillede billeder af sig selv til den engelske presse forud for hertugparrets bryllup.

På grund af billederne skrev Meghan Markle et vredt brev til faren, som han ligeledes solgte til pressen.

Efterfølgende har Thomas Markle fortalt, at han har i sinde at lave en dokumentar om Meghan Markles opvækst.

Andre læser også