Det franske medie Radio France Internationale lavede noget af en brøler i starten af ugen.

Mandag publicerede de nemlig en nekrolog på den engelske Dronning Elizabeth på 94 år. Det skriver Dagbladet.

Men Dronning Elizabeth er IKKE død. Det var en fejl fra mediets side.

Det var dog ikke kun Dronning Elizabeth, Radio France erklærede død i starten af ugen. Det samme gælder for over hundrede andre kendte personer.

Mediet meldte også USA's tidligere præsident Jimmy Carter på 96 år død, skuespillerinden Brigitte Bardot på 86, instruktør og skuespiller Clint Eastwood på 90, den japanske kunstner og kone til John Lennon Yoko Ono på 87 og den italienske filmstjerne Sophia Loren på 86.

Irans religiøse leder, Ali Khamenei gjorde også Dronning Elizabeth med selskab.

Nekrologerne blev publiceret på flere af mediets hjemmesider og på flere af partnerplatformene – herunder Google, Yahoo og MSN.

De blev dog hurtigt fjernet igen, og mediet har siden hen været ude at beklage situationen og sagt, at det skyldtes tekniske problemer.

»Vi beklager til de menneskene dette berører, og til dem som følger og stoler på os. Vi gør, alt vi kan for at rette op denne store fejl,« skriver mediet på Twitter.

At et medie har en masse færdigskrevne  nekrologer liggende klar, er dog ikke underligt, men det er mildest talt uheldigt at publicere dem, før personerne faktisk er døde.