»Begrav Donald Trump på en nazistisk kirkegård og sæt en svastika oven på graven. Han er rablende sindssyg.«

Sådan lyder Alec Baldwins seneste tweet. Han langer en gedigen lussing over disken til den 45. præsident af USA med referencer til Hitlers nådesløse regime i 1930'erne og 1940'erne. En svastika er det karakteristiske symbol, der var at se på Nazi-flaget.

Den 62-årige skuespiller lægger ikke fingre i mellem, når han giver sin mening til kende om forretningsmanden, der gjorde præsidentembeddet til sit helt eget.

Det seneste tweet var med henvisning til de videoer, som Donald Trump retweetede på sin egen profil. Videoerne var af store demonstrationer i de amerikanske gader af Trump-støtter, der mener, at det amerikanske valg var omfattet af svindel.

Alec Baldwin har før sammenlignet præsidenten med Hitler. Tilbage i februar var det ikke kun Trump, men hele det republikanske parti, som han langede ud efter:

»Undrer du dig over, hvordan Hitler fik kontrol over et fantastisk land? For dem, der er for unge til at huske krigen og efterdønningerne, så bare se hvordan dette republikansk-kontrollerede senat agerer. Deres klynkende troskab og manglende mod. Så begynder man at forstå det.«

Alec Baldwin har faktisk været hele vejen rundt. I april var det Trumps støtter, som han rettede kritik mod:

»Hvis du stemmer på Donald Trump igen, så er du psykisk syg.«

Skuespilleren har de seneste fire år karikeret præsidenten i talkshowet 'Saturday Night Live'. Et job, der skaffede ham en masse popularitet, men som han alligevel er mere end tilfreds med at miste, nu hvor de sketches bliver lagt i graven.