Kronprinsesse Marys far, John Donaldsen, kommer desværre ikke til prinsesesse Isabellas konfirmation på lørdag.

Det fortæller hun under sin rejse til Bangladesh.

»Desværre kommer min far ikke. Jeg er lige fløjet ud til ham, men han er ved at være en ældre herre,« siger kronprinsesse Mary.

Kronprinsessen har netop været sammen med sin far i Australien, men det er for hårdt for ham at flyve hele vejen til Danmark.

»Han er ikke frisk nok til at tage den lange tur tilbage til Danmark for en konfirmation. Men han er med os i vores hjerter,« siger Kronprinsessen.

John Donaldson og hans kone Susan under et besøg i Danmark i 2011 i forbindelse med dåben af prins Vincent og prinsesse Josephine.
John Donaldson og hans kone Susan under et besøg i Danmark i 2011 i forbindelse med dåben af prins Vincent og prinsesse Josephine. Foto: FABIAN BIMMER
Vis mere

John Donaldson er efterhånden blevet 80 år gammel, og Kronprinsessen har ikke set ham meget under coronapandemien. Sidste år blev han dog set under en kort rejse til København.

Kronprinsesse Mary glæder sig ellers til prinsesse Isabellas konfirmation på lørdag.

»Det er en vigtig dag i hendes liv,« siger hun.

B.T. er med hele dagen på Fredensborg Slot på lørdag, hvor vi rapporterer live i anledning af konfirmationen.

Kronprinsesse Mary er i øjeblikket i Bangladesh sammen med udviklingsminister Flemming Møller Mortensen, som skal underskrive en ny, grøn aftale med landets udenrigsminister A.K. Abdul Momen. Aftalen skal sikre et partnerskab om klima og grøn omstilling mellem de to lande.

Flemming Møller Mortensen og kronprinsesse Mary besøgte i starten af ugen verdens største flygtningelejr. Du kan læse mere om det besøg her.