Den 34-årige Hollywood-skuespiller Shia LaBeouf er ikke bange for at gå hele vejen, når han skal gøre sig klar til en rolle.

Det kan forhistorien til filmen 'The Tax Collector' vidne om.

Stjernen har nemlig valgt at få en tatovering, som fylder hele hans brystkasse, og hvor hans kaldenavn fra filmen indgår, skriver det amerikanske medie Today.

Instruktøren på filmen, David Ayer, som også har arbejdet sammen med LaBeouf i filmen 'Fury', fortæller, at han ikke har mødt nogen som LaBeouf før.

»Han er en af de bedste skuespillere, jeg har arbejdet med, og han er den, der er mest dedikeret med krop og sjæl,« lyder det fra instruktøren i et interview med mediet Slash Film, inden han kommer med eksempler:

»Han fik en tand trukket ud til 'Fury', og nu til 'The Tax Collector' har han fået hele sit bryst tatoveret. Så man må sige, at han går 'all in', og jeg har aldrig kendt nogen så dedikeret.«

I filmen spiller Shia LaBeouf skatteopkræveren Creeper, som kadser penge ind for narkokongen Wizard. Da narkobaronens gamle fjende kommer til byen, kommer Creepers familie dog i fare, og det er dér, filmen tager sit udgangspunkt.

På Instagram kan man se LaBeoufs nye kropskunst på tatoveringskunstneren Bryan Ramirez' profil, og her udtrykker tatovøren taknemmelighed over, at stjernen gav ham lov til at kaste sig over opgaven.