Prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine skal næste år på et kortere skoleophold i Schweiz.

Det bekræfter Kongehusets kommunikationsafdelingen over for B.T.

Kommunikationschef Lene Balleby oplyser til Avisen.dk, at det er planen, at Kronprinsparrets fire børn skal deltage i et ophold på en international skole i alpelandet.

Kommunikationschefen ønsker ikke at oplyse yderligere detaljer om det udenlandske eventyr.

Kronprinsparrets fire børn skal næste år på et kortere skoleophold i Schweiz. Her er familien fotograferet under et besøg på Færøerne sidste år. (Arkivfoto)
Kronprinsparrets fire børn skal næste år på et kortere skoleophold i Schweiz. Her er familien fotograferet under et besøg på Færøerne sidste år. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Derfor vides det endnu ikke, hvilken skole børnene skal gå på, og det er heller ikke oplyst, hvor længe børnene skal være i udlandet.

Ifølge Avisen.dk forlyder det, at Mary og Frederik skiftevis vil opholde sig i Schweiz sammen med deres børn.

Hoffet ønsker dog ikke over for B.T. at uddybe de praktiske foranstaltninger omkring skoleopholdet.

Prins Christian er 13 år, og hans søster Isabella er 12, mens tvillingerne i dag er otte år gamle.

Det er ikke noget nyt, at de kongelige børn tager en del af deres skolegang i udlandet.

Deres far, kronprins Frederik, gik selv på kostskole i Frankrig, sammen med sin bror, prins Joachim.

Og kronprinsparrets fætter og kusine, prins Henrik og prinsesse Athena, opholder sig i øjeblikket med deres forældre i Frankrig.

De bor i prins Henriks fødeland sammen med deres forældre, mens deres far, prins Joachim, følger en militær lederuddannelse.