Onsdag meldte hertugen og hertuginden af Sussex ud, at de har tænkt sig at trække sig fra deres fremtrædende roller i det engelske kongehus, og at de vil dele deres tid imellem England og Nordamerika.

Noget der har fået især britiske medier til at komme med bud på, hvor de skal bo.

Nogle medier skriver, at de mener, at prins Harry og hertuginde Meghan har stillet sig i udsigt at bosætte sig i Los Angeles, hvor hertuginden tidligere har boet, og hvor hendes mor stadig bor. Det skriver bl.a. det engelske netmedie Daily Mail og magasinet Town and Country.

Først blev der spekuleret i, om parret ville flytte til Vancouver, da det var der, de brugte seks ugers ferie for nyligt, men nu går de fleste bud på, at det bliver enten den amerikanske filmby Los Angeles eller den anden candaiske storby Toronto.

Arkivfoto fra 2018.
Arkivfoto fra 2018. Foto: Neil Munns
Vis mere

Hertuginden af Sussex boede i Toronto fra 2011 til 2016, mens hun indspillede serien Suits, som hun nåede at blive kendt for, inden hun fandt sammen med prins Harry.

En af hendes allertætteste veninder, Jessica Mulroney, hvis børn spillede vigtige roller ved hertugindens bryllup, bor også i Toronto.

Selvom hertuginden, som inden sit bryllup hed Meghan Markle, er vokset op i Los Angeles, skriver Daily Mail, at hun formentlig ikke kunne finde på at flytte til USA, så længe Donald Trump er ved magten.

Det engelske medie BBC skriver, at der er nogle ydre faktorer, som spiller ind, når hertugparret skal træffe deres valg om bolig.

Der har været forlydender om, at hertuginde Meghan har været i gang med at søge engelsk statsborgerskab, men det kan hun ikke have, hvis hun bruger mere end 90 dage ude af landet om året.

Desuden bliver det også afgørende, hvor parrets søn, Archie, skal gå i skole. Der hvor de vælger at have ham i skole, bliver også landet, hvor de bruger mest tid.

I England er deres hjem som udgangspunkt Frogmore Cottage, som er stillet til rådighed af Dronningen. Frogmore Cottage ligger på en ejendom, der hører til Windsor Castle, hvor parret blev gift i sin tid.

Der er indtil videre ingen meldinger om, at hertugen og hertuginden ikke fortsat skal bo i Frogmore Cottage, når de er i England.