Tilbage i maj kunne B.T. afsløre, at grev Nikolai og hans kæreste Benedikte Thoustrup i august ville drage til Australien for at studere.

Nu har den tidligere danske prins og kæresten også fundet sig godt til rette i deres nye hjem, som ligger i den centrale, hippe og kulturelle Sydney-bydel Darlinghurst. 

Det bekræfter grevinde Alexandras presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, overfor Billed-Bladet.

Tilbage i maj forklarede Helle von Wildenrath Løvgreen overfor B.T., at både grev Nikolai og Benedikte Thoustrup glædede sig til at skulle læse et semester på University of Technology i Sydney.

Grevinde Alexandra har grev Nikolai og grev Felix med prins Joachim. Her ses mor og søn, da den daværende prins Felix blev student fra Gammel Hellerup Gymnasium, onsdag den 23. juni 2021.
Grevinde Alexandra har grev Nikolai og grev Felix med prins Joachim. Her ses mor og søn, da den daværende prins Felix blev student fra Gammel Hellerup Gymnasium, onsdag den 23. juni 2021. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vis mere

Dengang manglede kæresteparret dog fortsat et sted at bo, lød det fra presserådgiveren.

Men nu er boligsituationen under udvekslingen i Australien altså faldet på plads for greven og hans kæreste, der normalt begge læser en kandidat på Copenhagen Business School, hvor grev Nikolai er indskrevet på uddannelsen for Sales Management.

Parret har også tidligere været sammen på udveksling i Paris i forbindelse med bachelordelen af deres studier.

De har været kærester, siden de fandt sammen på kostskolen Herlufsholm, som de dimitterede fra i 2018.

Grev Nikolai har gået på flere uddannelser – og været på flere udvekslinger under studierne – sammen med kæresten, Benedikte Thoustrup, som han blev kærester med, da de begge blev student fra Herlufsholm Kostskole. Foto: Tæt På/MEGA
Grev Nikolai har gået på flere uddannelser – og været på flere udvekslinger under studierne – sammen med kæresten, Benedikte Thoustrup, som han blev kærester med, da de begge blev student fra Herlufsholm Kostskole. Foto: Tæt På/MEGA
Vis mere

Ved siden af studierne arbejder grev Nikolai som model, mens Benedikte Thoustrup er selvstændig med sit eget accessoriesmærke.

Grev Nikolai har tidligere delt et billede af sig selv fra Darlinghust-området i Sydney på sin Instagram-profil.

Her skrev han i opslaget, at han var 'ved at falde på plads'.

Ligeledes svarede den tidligere danske prins på en kommentar til opslaget, at det gik 'så langt, så godt' i parrets nye omgivelser på den anden side af kloden.

Herunder kan du høre det seneste afsnit af B.T.s royale podcast 'Kongehuset bag kulissen'.