• Nyheder
  • Sport
  • Underholdning
  • Penge

Søren Frank

Søren Frank har arbejdet på Berlingske siden 1996, det meste af tiden som anmelder og redaktør på mad- og vinområdet. Han har desuden skrevet 10 bøger om vin og mad.

Skriv email Facebook

Kokkekoryfæ sælger legendarisk københavnerrestaurant

Søren Frank giver seks stjerner: Kan det overhovedet blive bedre?

Søren Frank: En særlig ny type af restauranter har overtaget bybilledet ovenpå coronaen

Skal du brunche i weekenden? Her får du Byens Bedste Morgenmad

Madtest: Københavns dyre luksusbagere leverer knivskarpt brød i verdensklasse

Skandale på Michelin-restaurant: Kendt TV-kok stopper øjeblikkeligt

Søren Frank tester snaps: Tæt opgør mellem de klassiske kommenkæmper og de nye drenge i klassen

Nadine Levy Redzepi: 'Jeg husker stadig tydeligt første gang, jeg skulle lave mad til Réne'

Én øl er forbudt på Roskilde - selv om den blev undfanget ved festivalens urinaler

Noma åbner restaurant nummer 3: Den ultimative ølknejpe

Verdens mest kendte opvasker bliver medejer af Noma

I er ude af kontrol! Trump i maratonangreb under pressemøde

Smagen sidder i hjernen

Suppen, der bekæmper dine tømmermænd

Dansk restaurant overrasker på listen over Europas bedste spisesteder

Rufus Gifford: Alle i USA er på en eller anden form for diæt – det gider jeg ikke, jeg vil altid spise pizza og pomfritter

Rufus Gifford: »Alle i USA er på en eller anden form for diæt – det gider jeg ikke, jeg vil altid spise pizza og pomfritter«

Havets primadonna er gået i land i Nyhavn

'I realiteten gik de altid rundt og var pissefulde, når de var på arbejde'

Derfor fik Geranium tre stjerner

Nye stjerner på vej til de danske Michelin-restauranter?

Thomas Hwan: »Meningen med livet er at udforske det, at stille spørgsmål til det«

En jyde i New York

Madredaktør: Her overraskede Michelin - og her skuffede de

Fitnessdronningen fra det mørke Jylland

Tyrkisk gastronomi på vinger

Tyrkisk gastronomi på vinger

Små og store fisk i Grøften

Er de fornemme Michelin-stjerner på vej mod Jylland?

Søren Frank: Maskuvin

En bordeaux-årgang af de store

Her er den svenske restaurant, der kan overgå Noma

Fem unges mystiske dødsfald: Alle havde drukket energidrik

Droppede et minuts stilhed: Her markerer de 9-11 - med kendisbryster!

Udlandet hylder dansk mad: Hell yeah - it's on fire!

  • Berlingske Media A/S
  • Pilestræde 34

  • DK-1147 København K
  • Tlf. +45 33 75 75 33
  • Vi tager ansvar for indholdet og er tilmeldt Bt
    • TIP OS
    • Annoncering
    • Kundeservice
    • Om B.T.
      • Ledige stillinger
    • Advertorial
    • Låneguide

    Simon Richard Nielsen, chefredaktør (ansv.)
    Anders Krab-Johansen, koncernchef og udgiver

    • Generelle handelsbetingelser
    • Cookie-og privatlivspolitik

    • Cookiedeklaration
    • Vilkår

    • CVR.nr.: 29 20 73 13