Der var tæt pakket med journalister og derfor også mange spørgsmål, da Anna Mee Allerslev onsdag eftermiddag holdt pressemøde på Københavns Rådhus.

Anledningen var, at borgmesteren har valgt at trække sig som leder af Radikale Venstre på rådhuset og som beskæftigelses- og integrationsborgmester.

Men et par af spørgsmålene fra salen vakte lidt mere opsigt end resten.

De kom fra redaktionen bag DR2-programmet 'Tæt på Sandheden', der er et satireprogram med komiker Jonatan Spang som vært. Først meldte programmets praktikant Kasper Steensgaard sig på banen med spørgsmålet:

Hvad er dit forhold til frysemad?

»Er det ikke den slags spørgsmål, man ikke behøver svare på, når man siger farvel og tak? Har du flere spørgsmål til dåsemajs eller frysemad?« spurgte den detroniserede borgmester.

Nej, hvis du har lyst til at svare på det med dåsemajsene, må du gerne det.

»Det tror jeg, I alle sammen har set rigeligt til,« svarede Anna Mee Allerslev.

I en omdiskuteret video, som borgmesteren lagde op på Facebook 15. oktober stillede en partifælle hende alle mulige spørgsmål - om blandt andet frysemad, dåsemajs og tv-serier.

Sidstnævnte fik hun også et spørgsmål om. Denne gang af Jonatan Spang, der er altså er vært på programmet på DR2-programmet 'Tæt på Sandheden'.

Jeg vil bare lige høre dig: Sex and the City eller Game of Thrones?

»Uh, hvad var det, jeg sagde. Sagde jeg ikke et eller andet nørdet som West Wing? Det tror jeg, jeg får rigtig meget tid til nu. Det glæder jeg mig til,« svarede borgmesteren med et smil.

Seancen vækker dog alt andet end latter på Facebook.

'En eller anden journalist spørger simpelthen til frysemad. Sikke noget pis,' skriver Berlingskes politiske redaktør, Kasper Kildegaard, på Twitter.

Også den politiske kommentator Jarl Cordua kommenterer:

'Jeg troede, satirikeres spidskompetence var situationsfornemmelse.'

Jonatan Spang har ikke set kommentarerne, da BT fanger ham på mobilen.

»Jeg kan godt se nu, at Jarl Cordua har misforstået lidt, hvad satire går ud på. Det tager jeg nu med ophøjet ro,« siger Jonatan Spang og bemærker, at folk har det med at blive lidt vrede på sociale medier.

Så du kan ikke se, der er noget galt med at stille sådan nogle spørgsmål på et ellers seriøst pressemøde?

»Jamen, ved du hvad, det må folk jo selv om, hvis de synes. Vi tog med på et pressemøde, der var åbent for alle,« siger Jonatan Spang.

'Tæt på Sandheden' sendes søndag aften på DR2.