Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns kommune og spidskandidat for Radikale Venstre, Anna Mee Allerslev, trækker sig forud for det kommende kommunalvalg.

Det oplyser hun selv på Facebook.

'Beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev trækker sig og inviterer til pressemøde på Københavns Rådhus i dag onsdag den 25. oktober 2017 kl. 13.30 i Beskæftigelses- og integrationsudvalgets mødesal 1. sal indgang via værelse 57,' skriver hun.

Anna Mee Allerslevs beslutning sker efter, at BT tidligere har afsløret, hvordan borgmesteren i strid med de nedskrevne regler for Københavns Rådhushal kvit og frit lånte rådhushallen til sin bryllupsreception og dermed sparede den normale lejeudgift på 65.000 kroner. Hun har siden oplyst, at hun betaler 65.000 kroner for leje af rådhushallen.

BT har videre kunnet afsløre, hvordan Anna Mee Allerslev bombarderde embedsværket med 84 spørgsmål angående afholdelsen af bryllupsreceptionen.

Onsdag kan BT fortælle, at Anna Mee Allerslev (R) har forsøgt at bruge sin position som borgmester til at fremme en byggesag for en privat ven. Det fik straks den radikale profil Charlotte Fischer til at opfordre borgmesteren til at trække sig som spidskandidat.

 

Andre læser også