Lørdagen har stået i valgplakaternes tegn over i alt i landet.

Klokken 12 lød startskuddet - og partierne gik straks i gang med at hænge op. Der var som altid kamp om de gode placeringer - og måske var det, der fik De Konservative og Dansk Folkeparti i Viborg til at gå lidt for hurtigt i gang.

'Useriøst, at Søren Pape Poulsens eget parti ikke overholder loven,' skrev SFs næstformand Signe Munk på Twitter.

Byens borgmester, Torsten Nielsen (K), erkender brøleren over for TV Midtvest.

»Vi har nogle meget engagerede unge mennesker, som ikke overholdt de aftaler, der var lavet. Og de tager det fulde ansvar. Men jeg var selvfølgelig nødt til at sige til dem, at vi skal overholde reglerne,« siger han.

Hos Radikale Venstre har flere kandidater haft problemer med overhovedet at få plakaterne op. Grundet forsinket levering fra trykkeriet er i alt 14.000 plakater nemlig slet ikke klar. På Frederiksberg har Twitter-brugeren Kasper Buch Petersen spottet denne alternative løsning på det problem:

Jeppe Fransson (R), der stiller op til Roskilde Byråd, har valgt at tegne sig selv på plakaten.

Tegninger er ikke noget, Radikale har patent på. Også Alternativets spidskanidat Niko Grünfeld og Liberal Alliances Alex Vanopslagh, der begge er spidskandidater i København har plakater, hvor de er foreviget af en tegner - dog står de så vidt vides ikke selv bag værket.

Tidligere folketingsmedlem Karina Lorentzen (SF), der går efter at blive borgmester i Kolding, forsøger sig med en blanding af en tegning og et billede.

På Frederiksberg har borgmesterkandidat Michael Vindfeldt (S) skelet til USA i designet af plakaten. Det cirkelformede logo er kraftigt inspireret af Barack Obamas.

Twitter-brugeren Morten Kaiser har spottet Venstre-løvinden Caroline Stages plakat, hvor hun kommer med en fin selverkendelse.

'Eller stem på den blå kost', lyder budskabet.

En af de plakater, der allerede tidligt i valgkampen vakte opsigt var Karina Bergmanns - som faktisk ikke er en rigtig valgplakat. Hun stiller op til Borgerrepræsentationen i København for Liberal Alliance og har lavet en grafik, hvor hun spiller på sagen om den nu detroniserede beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev (R).

I Greve måtte Venstres byrådsmedlem, Morten Dahlin, sande, at mødet med en valgplakat kan ende med, at valgplakaten vinder.

'Sådan en slår hårdt, så nu skal jeg føre valgkamp med et flot sår i panden,' skriver han på Facebook.

Et enkelt sted i landet er der dog ingen valgplakater i bybilledet. Det er på Fanø.

»Det er dejligt for beboerne, turisterne og ikke mindst os selv,« siger Kristine Kaas Krog fra Fanø Lokalliste til TV SYD.

Har du set nogle sjove, unikke eller kække valgplakater? Send os en mail på 1929@bt.dk.