Folketingets Ombudsmand overvejer nu at granske den tidligere beskæftigelses- og integrationsborgmester i København, Anna Mee Allerslevs (R), inhabilitet på ny.

Det skriver Ekstra Bladet.

Meldingen kommer i kølvandet på BTs seneste afsløringer af, at Øens Murerfirma har stået for hovedentreprisen i hendes 236 kvadratmeter store liebhaverlejlighed på Østerbro, og at firmaet har betalt regninger på 25.000 kroner for hende.

Netop direktøren for Øens Murerfirma, Jan Elving, er en privat ven af Anna Mee Allerslev. Firmaet er samtidig en stor leverandør til Københavns Kommune.

»Vi har bedt Københavns Kommune om forskellige redegørelser i komplekset, og det skylder vi et samlet svar på, men det er meget muligt, at vi inden da, er nødt til at bede kommunen om flere data og flere redegørelser af sagen. Det betyder naturligvis, at vi afslutter den, når vi er klar til det. I den forstand har man ikke hørt det sidste til sagen,« siger Folketingets Ombudsmand, Jørgen Steen Sørensen, til Ekstra Bladet.

Tidligere har en undersøgelse fra advokatfirmaet Horten, som Københavns Kommune har bestilt, vist, at Anna Mee Allerslev ikke var inhabil.

BT har forsøgt at få en kommentar fra Anna Mee Allerslev, men det har ikke været muligt.