En uskyldig chat endte med at overskride hendes grænser, og derfor står hun nu frem og fortæller om de beskeder, hun modtog fra en folkevalgt regionsrådspolitiker.

Mandag forlod regionrådspolitiker for socialdemokratiet, Thomas Hav, sin plads hos partiet for at fortsætte som løsgænger.

Over for Ritzau fortalte han, at det skyldtes, at han ikke blev tildelt de udvalgsposter, som han havde håbet.

Men årsagen lader til at være en helt anden.

Tidligere tirsdag fortalte gruppeformand Mogens Nørgård, at et menigt medlem af partiet følte sig krænket af beskeder fra den 36-årige politiker, der opnåede 3.887 personlige stemmer ved valget 21 november 2017 og dermed blev regionens femte største stemmesluger.

Over for TV2 Nord står det menige medlem af socialdemokratiet, Jasmine Søgaard, nu frem og viser præcis hvilke beskeder, hun skal have modtaget af Thomas Hav.

Hun fortæller til mediet, at hun først skrev sammen med politikeren på Messenger, hvor de vendte en ‘fælles politisk drøm.’ Men chatten tog en uventet drejning.

‘Skriv til mig, at du gerne vil være min tæve,’ står der i beskeden fra Thomas Hav.

Ordvalget faldt på ingen måde i Jasmine Søgaards smag.

»Jeg er vred. Jeg vil ikke finde mig i at blive kaldt tæve, og at der er en, der skriver til mig, at jeg skal være hans tæve, og at han vil sende 10.000 kroner. Jeg vil ikke finde mig i, at det er en fra mit parti, der opfører sig på den måde,« siger Jasmine Søgaard til mediet.

Thomas Hav vil over for BT ikke kommentere beskederne.

‘Ingen kommentarer,’ lyder det igen og igen, da BT ringer ham op.

BT forsøger at få uddybende kommentarer fra Jasmine Søgaard.