Tidligere medlem af Liberal Alliance Anders Samuelsen har dannet en ny alliance. En 'kærligheds-alliance'.

Samuelsen har nemlig fået ny kæreste.

'Jeg har mødt en smuk og vidunderlig klog kvinde med en stor ja-hat. Et positivt livssyn, der er smittende ud over alle grænser,' skriver Anders Samuelsen om sin nye udkårne, Christina Sunn, på sin Facebook-profil.

Og det er de helt store gloser, der bliver brugt til at beskrive en forelsket Anders Samuelsens følelser for hans nye kæreste:

'Tak, Christina, fordi du gider, passer på, orker, er tålmodig, givende, tager imod, holder af, holder om, er alvorlig, drillende,' skriver han og fortsætter sin romantiske kærlighedserklæring:

'Du har ægte udsyn og indsigt. Du har set verden – og nu ser du mig. Giver mig tryghed, lærer mig at være endnu mere nysgerrig – og får mig til at grine, så tårerne triller.'

Parret besøger lige nu Amsterdam, fremgår det af Anders Samuelsens Instagram-profil, hvor han har lagt et billede op, hvor han kysser Christina Sunn.

Noget tyder på, at den tidligere Liberal Alliance-politiker har hovedet langt oppe i skyerne disse dage. Han skriver i hvert fald om sin nye kæreste, at han nu vil bygge en 'kærligheds-alliance' med hende:

»Hende bygger jeg nu en ny kærligheds-alliance med – for kærlighed er en genial opfindelse, som vi aldrig må stoppe med at tro på. At føle sig elsket er livgivende – og at give kærlighed giver liv.«

Anders Samuelsen har tidligere blandt andet dannet par med operasangerinde Susanne Elmark. De gik fra hinanden i 2017.

Anders Samuelsen stoppede som udenrigsminister, da VLAK-regeringen mistede regeringsmagten i juni.

Efterfølgende valgte han at trække sig som politisk leder for partiet, og nu er han aktiv på det private arbejdsmarked.