Hvis Cathrine Dufour er træt af fjerdepladser, så forstår man hende godt.

For den danske dressurstjerne måtte endnu en gang se medaljedrømmen glippe på OLs femtedag, mens der var rød-hvid succes i blandt andet badminton-, håndbold- og svømmehallen.

Og så bød onsdagen på endnu et chokerende nederlag til en af OLs helt store hjemmebanefavoritter.

Du kan læse hele B.T.s OL-dom over onsdagen i Tokyo herunder:


Frederic Vystavel og Joachim Sutton

Hvor kom de lige fra? Den danske roduo uden styrmand bragede direkte ind i finalen efter at være blevet nummer to i semifinalen. Med næstbedste tid af alle finalisterne er der pludselig en overraskende medalje inden for Danmarks rækkevidde. Så husk at stille vækkeuret, for finalen går i gang klokken 02.18 natten til torsdag dansk tid.

Frederic Vystavel og Joachim Sutton.
Frederic Vystavel og Joachim Sutton. Foto: PIROSCHKA VAN DE WOUW
Vis mere

Der var antændt slovensk dynamit på den 44,2 kilometer lange enkeltstart i cykling hos herrerne, hvor Primoz Roglic smadrede alt og alle. I en fantomtid rejste han sig fra sin ekstremt skuffende Tour de France-deltagelse, hvor han udgik. Onsdag var der dog ingen, der kunne hamle op med Sloveniens store stjerne, der vandt guld.

Primoz Roglic sikrede sig guld, mens australske Rohan Dennis (th.) og hollandske Tom Dumoulin (tv.) sikrede sig henholdsvis sølv og bronze.
Primoz Roglic sikrede sig guld, mens australske Rohan Dennis (th.) og hollandske Tom Dumoulin (tv.) sikrede sig henholdsvis sølv og bronze. Foto: INA FASSBENDER
Vis mere

Puha, det går ikke godt for de japanske hjemmebanefavoritter. Tirsdag måtte Naomi Osaka vinke farvel til drømmen om OL-guldet, og onsdag var det så badmintonstjernen og verdensetteren Kento Momota, der sendte Japan i noget nær choktilstand. Momota tabte nemlig sensationelt til sydkoreaneren Heo Kwang-Hee, og dermed blev Viktor Axelsens mulighed for OL-guld pludselig markant større.

Kento Momota er sensationelt ude af OL.
Kento Momota er sensationelt ude af OL. Foto: LEONHARD FOEGER
Vis mere

Det er næsten ikke til at bære...

Øv, øv, øv... Det bliver ikke til noget dansk metal fra det enorme ridestadion i Tokyo, efter Cathrine Dufour og resten af de danske dressurryttere sluttede uden for medaljeskamlen. Og det er næsten heller ikke til at bære for Dufour, der sluttede som nummer fire med en score på 87,507 procent i det frie program. For anden dag i træk formåede Danmark derfor kun lige akkurat at snuse til medaljerne.

Cathrine Dufour må nøjes med en fjerdeplads.
Cathrine Dufour må nøjes med en fjerdeplads. Foto: CHRISTIAN BRUNA
Vis mere

Dansk cruise control

Mikkel Hansen og co. har allerede sat kurs mod kvartfinalen efter en sejr over Bahrain i de tidlige nattetimer. Tre kampe, tre sejre. Ikke så mange problemer for Nikolaj Jacobsens mandskab, der dog heller ikke for alvor er blevet testet endnu. Danmark har sat guldkursen på cruise control, og lige nu ligner det, at det er de danske drenge, som de andre nationer skal slå, hvis de vil have fingre i OL-guldet.

Mikkel Hansen og co. er allerede kvalificeret til kvartfinalen.
Mikkel Hansen og co. er allerede kvalificeret til kvartfinalen. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Danmarks cykeldominans glemt i lufthavnen

Det gør ondt at skrive disse linjer, men det blev aldrig for alvor dansk cykelsports OL på landevejen. Både Kasper Asgreen og Emma Norsgaard skuffede onsdag med henholdsvis en syvendeplads og 17.-plads i enkeltstart. Sammen med en 12.-plads til Jakob Fuglsang og en tiendeplads til Cecilie Uttrup Ludwig i weekenden i linjeløb må OL betegnes som en skuffelse for dansk cykelsport, der nærmest har ejet cykelverdenen i 2021. Den danske dominans må være blevet glemt i lufthavnen.

Kasper Asgreen blev nummer syv på onsdagens enkeltstart.
Kasper Asgreen blev nummer syv på onsdagens enkeltstart. Foto: CHRISTIAN HARTMANN
Vis mere

Roning: T. Dahl Pedersen, C. Johansen, F. Sanggaard Nielsen og I. Gørtz Jacobsen, firer uden styrmand, B-finale. De blev nummer to i B-finalen.
Håndbold: Danmark-Bahrain, herrer, gruppekamp. Danmark vandt 31-21 over Bahrain.
Badminton: Mia Blichfeldt, gruppekamp. Vandt 2-0 i sæt og er klar til kvartfinalen.
Cykling: Emma Norsgaard endte som nummer 17 på kvindernes enkeltstart.
Roning: Frederic Vystavel og Joachim Sutton, toer uden styrmand. De blev nummer to i semifinalen og er nu klar til finalen.
Roning: Lærke Hedvig Rasmussen og Fie Udby Erichsen, toer uden styrmand, endte sidst i semifinalen efter en dårlig start.
Cykling: Kasper Asgreen blev nummer syv på mændenes enkeltstart.
Sejlsport: Ida Marie Baad Nielsen og Marie Thusgaard Olsen, 49'er FX, er samlet nummer fire efter dagens sejlads.
Dressur: Cathrine Dufour, Nanna Skodborg Merrald og Carina Cassøe Krüth, individuel finale. Dufour blev nummer fire, Carina Krüth blev nummer syv, og Nanna Skodborg blev nummer 11.
Badminton: Viktor Axelsen vandt sikkert sin gruppekamp med 2-0 i sæt og er klar til knockoutfasen.
Svømning: Signe Bro og Pernille Blume, 100 meter fri. Begge svømmere er videre til semifinalen.
Badminton: Anders Antonsen vandt sin gruppekamp med 2-0 i sæt og er klar til knockoutfasen.