Den amerikanske baseball-stjerne Gerrit Cole har netop skrevet under på en niårig kontrakt med New York Yankees, der sikrer ham 2,2 milliarder danske kroner. Den største kontrakt for en pitcher i MLB-historien.

Tidligere i år flashede tre Instagram-babes deres bryster, da Gerrit Cole stod og skulle kaste, til World Series. Episoden vakte stor opsigt og gik verden rundt. Siden har Gerrit Cole blokeret kvinderne på sociale medier, men det har altså ikke skræmt Julia Rose, som var en af de tre kvinder, der flashede Gerrit Cole tidligere år.

Hun har nemlig planer om at gøre det igen.

New York Yankees smed et opslag på deres Twitter-profil, hvor de varmede op til den nye sæson med en nedtælling til Gerrit Coles debut for holdet, ledsaget af en video af Gerrit Cole.

Det var Julia Rose hurtig til at opdage, hvortil hun svarede på deres opslag:

»Jeg føler, at jeg skal ud og vise noget støtte.« Se opslaget nederst i artiklen

Julia Rose og Lauren Summer, som var den anden kvinde, der flashede til World Series sidste år, har dog karantæne fra samtlige MLB-stadions efter deres stunt, der angiveligt skete for at støtte op om kampen mod brystkræft. Karantænen vækker selvfølgelig spørgsmålet om, hvordan Cole vil lykkes med sin mission.

I et interview med Complex fortalte Rose, at billetterne til kampen for de tre kvinder kostede 536.000 kroner.