Det kommende efterår skal Tina Müller en tur under kniven.

For DR-værten har nogle problemer med sit ene knæ.

»Det er min menisk, som skal opereres i løbet af efteråret,« siger Tina Müller til Se og Hør.

Præcist hvornår operationen finder sted er endnu ikke fastlagt, men et indgreb skal der til, da dele af knæet er slidt.

»Jeg har slidt hul på brusken i mine knæ, og det har så gjort, at jeg har gået forkert,« siger DR-værten, som i løbet af sommeren har dækket årets Tour de France.

Her lavede Tina Müller for første - og sidste - gang programmet 'AftenTour'.

I forbindelse med sparerunden på DR bliver programmet droppet, og det ærgrede den 41-årige tv-vært, som har været hos DR siden 2014.

»For mig har det at dække Touren været en af de største oplevelser i min karriere. Tour de France er magisk. Man bliver tryllebundet af alle de elementer, som løbet byder på. Uforudsigelige etaper, vejrskifte, cykelryttere med kæmpe overskud, forrygende stemning, fans og storheden,« sagde hun til B.T. under årets løb.

DR's rettigheder til verdens største cykelløb udløber i slutningen af 2019, og lukningen af programmet sker efter det i forbindelse med sparerunden lød, at sportsredaktionen ville opleve 'markante besparelser'.

»Beslutningen om, at det lukker, er ude af mine hænder, og der er derfor intet, jeg kan stille op. Andet end at være dybt taknemmelig for, at jeg fik muligheden for at blive forelsket i verdens største cykelløb,« sagde Tina Müller i den forbindelse.

Efter en sommer med Frankrig og cykling, har Tina Müller blandt andet været en tur på Skanderborg Festival.

Her var hun med til den årlige 'Smukbold-konkurrence' sammen med en række andre kendte, og her spillede hun med et støttebind på det knæ, der i løbet af de næste måneder skal i hænderne på en kirurg.