Rasmine Laudrup har måttet sige et smertefuldt farvel til en helt speciel hest, skriver hun på sin Instagram-profil.

Siden 1. januar har kæresteparret Rasmine Laudrup og dressurrytteren Cathrine Dufour drevet virksomhed i Roskilde, hvor de uddanner og sælger heste. Og det er som konsekvens af det arbejde, at Laudrup er røget til tasterne.

Hesten Nadal, som Laudrup har knyttet tætte bånd med, har fundet en ny ejer.

»Det er nok det hårdeste post, jeg nogensinde har lavet på Instagram, og det sker, mens tårerne løber ned af mit ansigt – dog med et meget glad hjerte. Nadal er blevet solgt til @jahmilla. Jeg har haft Nadal, siden han var fire år. Vi har vundet alt sammen. Vi har været i finalerne både som 4-, 5- og 6-årig, og jeg har elsket hvert sekund,« skriver springrytteren og fortsætter:

»Nadal, du vil altid være min bedste ven. Jeg elsker dig SÅ meget, og jeg skylder dig verden, og det er derfor, jeg har fundet det perfekte hjem til dig,« skriver Laudrup på sin Instagram-profil.

Det er blot få dage siden, at Laudrup skiltes med en anden hest, Casillo.

De to heste har været til salg siden starten af juli, og her skrev Laudrup på sin Facebook-side, at de hver især lå i et prisleje på omkring 20-30.000 euro – omkring 150.000 til 223.000 danske kroner.

Tilbage i februar stod Laudrup og OL-håbet Dufour frem som kærester, og nu danner de fælles front både professionelt og privat.