Pamela Anderson har igen fundet kærligheden.

Den canadiske model, skuespiller og aktivist skulle ifølge det franske magasin Voici have fundet sammen med den franske fodboldspiller Adil Rami.

I den glitrede udgave af magasinet kan man se billeder af parret fra en romantisk weekend i Monaco, hvor de nød hinandens selskab på et femstjernet hotel.

Nogle af dem har allerede fundet vej til Twitter:

Ifølge Voici skulle de se ud til at ’svæve på en sky’, mens de spise romantiske middage sammen og gav hinanden ’passionerede kys’.

49-årige Pamela Anderson er vel stadig mest kendt for sin rolle som CJ Parker i ’tv-serien ’Baywatch’ op gennem 90erne. Og for flere gange at have smidt tøjet i Playboy.

31-årige Adil Rami spiller til daglig i den spanske klub Sevilla, hvor han har været siden 2015. Forsvarsspilleren er også en del af det franske landshold, hvor han eksempelvis var med til EM på hjemmebane sidste år.

Det er ifølge Voici ikke mere end et par uger siden, at de to mødte hinanden gennem fælles venner.

Pamela Anderson har været gift flere gange. Med Mötley Crüe-trommeslageren Tommy Lee, med sangeren Kid Rock, med filmproduceren Rick Salomon (endda to gange).

Senest er hun på rygteplan blevet sat i et forhold til Wikileaks-bagmanden Julian Assange, som i fem år har levet i asyl på Ecuadors ambassade i London. Hun har ofte besøgt ham her, men har ikke selv bekræftet forholdet.

Adil Rami kommer fra et forhold til undertøjsmodellen Sidonie Biémont, som han har fået tvillinger med.