Mogens Palle har givet bokseren Patrick Nielsen et konkret tilbud om at møde bokseren Jeppe Morell. BT er i besiddelse af tilbuddet. Se det herunder.  

Mogens Palle har gjort det før. Forsøgt at lokke Patrick Nielsen til at møde en af Palles boksere fra Danish Fight Night.

Indtil videre har det ikke kastet en kamp af sig, men nu ser muligheden for en danskerkamp måske ud til at nærme sig.

BT modtog mandag en mail fra Mogens Palle, som han også havde sendt til Patrick Nielsens manager Simon Lundt, hvor promotoren tilbyder Patrick Nielsen en kamp mod kollegaen Jeppe Morell i letsværvægt. Her foreslår Mogens Palle tre forskellige scenarier, som Patrick Nielsen nu kan tage stilling til.

Se tilbuddet herunder:

Mailen er foruden BT og manager Simon Lundt også sendt til Jesper D. Jensen, formand i Dansk Professionel Bokseforbund (DPBF).

BT har været i kontakt med Patrick Nielsens manager Simon Lundt, der, modsat tidligere, ikke er helt afvisende over for ideen. Men økonomien skal forhandles, før en aftale kan komme på tale.

»Det er et interessant tilbud, og jeg vil gerne se på det. Økonomisk giver det ikke nogen mening, men det er jeg sikker på, at vi vil kunne finde en løsning på, såfremt at vi kan være med til at løse nogle af de problemer, som Mogens har haft med at få tv til at vise kampen,« siger Simon Lundt.

Manageren tager nu tilbuddet tilbage til Patrick Nielsen og drøfter situationen. Derefter vil han sende et svar til Mogens Palle.

»Selvfølgelig vender vi tilbage, når vi har fået et tilbud. Det er, som når man bliver inviteret til en fødselsdag. Så svarer man også ja eller nej,« siger Simon Lundt.

Mogens Palle havde oprindeligt foreslået Patrick Nielsen en aftale på tre danske brag. Her var det meningen, at Patrick Nielsen kunne møde først Andreas Lynggaard, derefter Jeppe Morell, og så til sidst Lolenga Mock.

Men i sit nye tilbud skriver Mogens Palle, at Lolenga Mock ikke længere er en mulighed for Patrick Nielsen efter Mocks sejr mod russeren Dmitrii Chudinov. Chudinov besejrede i sin tid Patrick Nielsen i en VM-kamp om verdensmesterskabet hos WBA i mellemvægt tilbage i 2013.

Patrick Nielsen er for første gang havnet i et limbo i sin karriere som professionel bokser, hvor der ikke er en aftale på plads med kommende kampe.

Således erfarer BT, at Patrick Nielsen lige nu står uden kontrakt med Team Sauerland, efter han tabte sin seneste kamp i England til John Ryder. Dermed står Team Sauerland i realiteten ikke i vejen for, at Patrick Nielsen kan bokse mod en af Mogens Palles boksere hos Danish Fight Night.

Men om det sker, må tiden nu vise.

I weekenden kunne BT afsløre historien om Mikkel Kesslers karrierestop. Læs artiklen HER

Se også