Michael Maze drømmer om at komme med til OL i Tokyo. Det vil være det femte OL for den nu 36-årige bordtennisspiller, der for nylig annoncerede sit comeback som bat-mand.

I et stort interview med sport.tv2.dk udtaler Michael Maze, at det vil være en drøm for ham at komme med til OL i 2020, og at det lige nu føles som et stort bjerg, der skal bestiges.

Da Michael Maze stoppede sin karriere efter OL i 2016, var det med en krop, der var godt brugt. Det var med egne ord et helvede at stå op hver morgen.

Men den tidligere europamester i herresingle har efter karrierestoppet nydt at stå op uden at have ondt alle vegne. Og det har altså været så mege en nydelset, at han nu er klar til at gøre comeback i den bordtennis-sport, som han har vundet så meget i  - bl.a. OL-bronze i herredouble med Finn Tugwell, VM-bronze i herresingle og EM for hold sammen med Allan Bentsen og Finn Tugwell.

»Fysikken er nummer et. Glæden ved spillet er nummer to, og så er resultaterne helt nede som nummer tre. Det lyder lidt mærkeligt at sige, og det er også en tanke, jeg skal vænne mig til. Selvom det bliver svært, er det samtidig alfa og omega. Jeg skal slutte af med nogle gode år, hvor jeg har det sjovt med at spille,« siger Michael Maze.

Han gjorde comeback på det danske landshold i sidste måned, da holdet tabte 1-3 mod Sverige i EM-kvalifikationen. Michael Maze blev slået af Kristian Karlsson med cifrene 5-11, 8-11, 12-14.

ØVERST PÅ SIDEN KAN DU SE ET GAMMELT INTERVIEW MED MICHAEL MAZE

Andre læser også