Kæresten bor 16.000 kilometer væk, men Anne-Marie Rindom får alligevel sit forhold med australieren Ryan Palk til at fungere.

Den danske OL-guldvinder har ligesom så mange andre haft det svært under coronapandemien.

Hendes kæreste, 32-årige Ryan Palk, er træner for det australske sejlerlandshold og bosiddende i Sydney. Australien har gennem hele pandemien haft strenge restriktioner, men i efteråret slap Rindoms kæreste ud af landet og kunne være sammen med den danske sejler fra 19. september, fortæller Anne-Marie Rindom i et interview med Her & Nu.

Her forklarer den 30-årige OL-guldvinder, at de har været sammen i en lang periode og fejret jul sammen med australierens familie i Sydney.

Foto: Olivier MORIN
Vis mere

Det kunne de, da Anne-Marie Rindom deltog i et stævne i Sydney, som parret rejste sammen til efter en længere periode i Danmark.

Efter stævnet og fejringen af julen rejste hun dog alene hjem igen.

»Vi lever et liv, hvor vi prøver at være fleksible i hver vores verdensdel. Planen er, at vi fortsætter med at leve lidt over det hele. Sådan må det være i nogle år endnu, indtil en af os beslutter at flytte hjemmefra,« siger Anne-Marie Rindom til Her & Nu.

B.T. har tidligere snakket med den danske sejler om forholdet til sin australske kæreste. Her fortalte hun om, at han har været en del af et realityprogram i Australien. Ryan Palk har nemlig været med i den australske version af 'The Bachelorette' – et program, hvor en masse mænd kæmper om at kunne få lov til at date og fri til en bestemt kvinde.

»Jeg tror ikke, han er så glad for, at jeg siger det. Men han har været med i 'Bachelorette Australien' for seks år siden, tror jeg. Jeg tror, det var hans søster, som synes, han skulle videre i livet på det tidspunkt,« griner Anne-Marie Rindom, da hun får spørgsmålet om hans deltagelse i programmet under sommerens lege i Tokyo.