Det har været et turbulent forhold mellem mangemillionæren Lars Tvede og partileder Pernille Vermund. Men de skal giftes om et par måneder. Og nu er der nye detaljer om brylluppet.

Det startede med et langdistance-frieri. Men det var først i tredje forsøg, da han mandede sig op til at spørge hende, om hun ville gifte sig med ham, at hun sagde ja.

Der er tale om et forårsbryllup, når det celebre par siger ja til hinanden.

Og det er en spændt Pernille Vermund, som tidligere har sagt til B.T, at de nu får kontrakt på hinanden, fordi de har fundet den rette.

Pernille Vermund og Lars Tvede på CBS, hvor han holder foredrag for de studerende.
Pernille Vermund og Lars Tvede på CBS, hvor han holder foredrag for de studerende. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Bryllupsdatoen er ikke længere en hemmelighed. Kirkeklokkerne vil ringe 11. maj for den vordende brud og brudgom i Pernille Vermunds lokale kirke, nemlig Egebæksvang Kirke i Espergærde.

Men der er en risiko for, at hun skal gå ned ad kirkegulvet midt i en folketingsvalgkamp. De besluttede oprindeligt at holde en forlovelsesfest og udskyde brylluppet. Men parret ændrede planerne i sidste øjeblik.

»Det er jo ikke den halve time i kirken, som gør en forskel. Der ligger ingen partilederrunde klokken fire om eftermiddagen,« siger Pernille Vermund til B.T

Efter brylluppet er der festmiddag med den nærmeste familie, og derefter er der fest et sted i København.

Partilederen afslører, at gæstelisten er så lang, at gæsterne ikke kan være i hendes hus. Og der vil da også være politiske kollegaer at finde til bords.

Men man får hende ikke til at afsløre noget om hverken partibogstaver eller titler. Det mener hun, at de selv kan få lov til, når tiden er inde.

Mange bryllupper er efterfulgt af en romantisk bryllupsrejse. Men parret har ikke planlagt nogen endnu. Pernille Vermund fortæller, at deres første rejse sammen bliver en mere folkelig af slagsen, for den går til folkemødet på Bornholm til sommer.

»Vi rejser så rigeligt i forvejen, og for Lars er brylluppet jo en rejse i sig selv. Han får lov til at holde bryllupsrejse i Snekkersten,« siger hun grinende til B.T.