Kærligheden kommer som bekendt ikke altid ved første øjekast. Det var heller ikke tilfældet for den politiske kommentator Søs Marie Serup.

Hun var nemlig noget forbeholden, da hun først mødte manden, hun skulle ende med at gifte sig med. Det fortæller hun til Alt for damerne.

»Vi skændtes, så det bragede. Jeg kan huske, allerede første gang jeg så ham, at jeg tænkte: 'Ham der skal du gå en stor bue udenom. He's gonna break your heart,« siger den 46-årige kommentator, der med mellemrum også deler sine politiske analyser hos dette medie..

»Han sad i en anden afdeling af Venstre, men da vi blev kærester, måtte han skifte job. Det tog dog ret lang tid at blive kærester, for nogle gange ville den ene, men så var den anden sur, og andre gange var det omvendt,« fortæller hun.

Den 46-årig politiske kommentator har før arbejdet som særlig rådgiver – også kaldet spindoktor – for tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Og det var altså også i sin stilling hos Venstre, at hun fandt sin mand.

I artiklen fortæller hun desuden, at da hun og manden, Frank Laybourn, senere besluttede, at de ville have et barn, gik det ikke så nemt. De er dog i dag forældre til drengen Nelson, som de har adopteret fra Sydarifka. En helt enorm lykke for dem, fortæller hun.