En af landets rigeste mænd har købt det sjællandske hestegods Aggersvold.

Det skriver Landbrugsavisen, som har fået oplysningerne fra selskabsregistret.

Godset Aggersvold ved sjællandske Jyderup er blevet købt af milliardæren Jørgen Torrey Troelsfeldt via selskabet De Forenede Ejendomsselskaber, efter længere periode uden ejer.

Jørgen Torrey Troelsfeldt har købt ejendommen for et indtil videre ukendt millionbeløb, da salget er sket som et salg af hele selskabet Aggersvold ApS.

Aggersvold gods, der i sin tid blev købt af den nu afdøde erhvervsmand Johan Schrøder er nu endelig blevet solgt.
Aggersvold gods, der i sin tid blev købt af den nu afdøde erhvervsmand Johan Schrøder er nu endelig blevet solgt. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Aggersvold har været til salg siden maj 2017, men har først nu fået ny ejer.

Den gang blev godset sat til salg af den nu afdøde Johan Schrøder, som skabte succesvirksomheden Radiometer. Johans Schrøder har tidligere fortalt i et stort interview med B.T. om sin beslutning om at sælge, da han var blevet alvorligt syg.

Da godset blev sat til salg i 2017, så var hovedbygningen nyrenoveret og udover hovedbygningen, så råder ejendommen over 366 hektar primært skov, et savværk, samt en større mængde bokse til opstaldning af heste.

Foto: Claus Bech
Foto: Claus Bech
Vis mere

Godset blev i første omgang, ifølge Landbrugsavisen, sat til salg for 200 millioner kroner, men i løbet af årene er prisen faldet til omkring 150 millioner kroner, og derfor regner man også med, at prisen er i det prisleje.