Fitnessdronning sælger vild vandkantslejlighed

Få skridt til vandet og en privat altan med udsigt til Øresund var ikke nok til at holde den 60-årige fitnessinstruktør Charlotte Bircow Næss-Schmidt i Hellerup.

Efter blot ét år som indehaver af den attraktive adresse sælger kvinden bag Balder af Stål nemlig sin toværelseslejlighed på Lille Strandvej.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Charlotte Bircow købte Hellerup-lejligheden i august 2020 for 5,5 millioner kroner, og nu er lejligheden atter til salg. Hvis din morgenkaffe skal indtages på altanen, skal du i denne omgang af med 7.995.000 kroner, hvilket altså giver lejligheden en pæn prisstigning på næsten 2,5 millioner kroner.

Charlotte Bircow har sat sin lejlighed i Hellerup til salg.
Charlotte Bircow har sat sin lejlighed i Hellerup til salg. Foto: David Leth Williams
Vis mere

Dyr, dyrere, dyrest

Charlotte Bircows Hellerup-lejlighed får ifølge salgsmaterialet fra RealMæglerne Hellerup, Gentofte og Vangede, der har boligen til salg; 'en almindelig københavnerlejlighed til at blegne' – og det samme kan man sige om priserne.

En gennemsnitlig lejligheds-kvadratmeter i Gentofte Kommune er nemlig i år gået for 44.100 kroner, hvilket gør Gentofte til landets tredjedyreste kommune at købe lejlighed i – kun overgået af Frederiksberg og København.

Prisen for Bircows snart tidligere lejlighed ligger dog langt over gennemsnittet for kommunen. Hver af de 72 kvadratmeter, der ifølge Boliga.dks oplysninger er i lejligheden, står nemlig udbudt med en pris på over 100.000 kroner.

Charlotte Bircow blev landskendt i 90erne med sine Jane Fonda-inspirerede aerobicvideoer, og i dag bruger hun tiden på sin cremeserie Active By Charlotte. Ifølge Se og Hør bruger hun også en del tid i Monaco med sin kæreste, fodboldagent Per Steffensen.

Se Charlotte Bircows lejlighed her.