Charmen har aldrig fejlet noget hos den 79-årige Tom Jones, der i årevis har fejet benene væk under alverdens kvinder.

Fredag besøger han Danmark, når han giver koncert i Tivoli. Her vil han blandt andet optræde med sit kæmpehit 'Sexbomb'.

Selv er han også lidt af en sexbombe. For selvom han hele sin karriere har båret en vielsesring, har det aldrig holdt ham tilbage.

Han har da heller ikke gjort det store for at holde sine eskapader hemmelige. Han har sågar pralet med at have haft 250 affærer om året, da hans karriere var på sit højeste.

Det fleste af dem var med groupies, der blev inviteret backstage, men nogle af dem var også med mere kendte kvinder.

Et af hans mest berømte sidespring var med Mary Wilson fra The Supremes. I sin biografi 'Dreamgirl' beskrev hun detaljeret om affæren:

»Tom elskede kvinder for meget til at kunne afvise dem.«

Og det gjorde han. Også den tidligere Miss World-deltager Marjorie Wallace og skuespilleren Cassandra Peterson har delt seng med sangeren med den karakteristiske stemme.

Tom Jones har indrømmet, at han – da han var på højden af sin karriere – godt kunne sove med 250 kvinder om året, men der har kun været én stor kærlighed i hans private liv, lady Melinda Rose Woodward, som han var sammen med i 59 år, indtil hun pludselig døde af kræft i 2016.
Tom Jones har indrømmet, at han – da han var på højden af sin karriere – godt kunne sove med 250 kvinder om året, men der har kun været én stor kærlighed i hans private liv, lady Melinda Rose Woodward, som han var sammen med i 59 år, indtil hun pludselig døde af kræft i 2016. Foto: AFP PHOTO ARCHIVE / AFP
Vis mere

Blandt de mere ukendte navne på listen over Tom Jones' sexpartnere er Katherine Berkery.

Deres kortvarige flirt i 1987 resulterede dog alligevel i en del omtale. Ud af den kom nemlig sønnen Jonathan Berkery.

Crooneren benægtede længe faderskabet, men en dna-test slog fast, at der altså var tale om fælles gener. Derefter måtte han betale børnebidrag.

Den månedlige pengeoverførsel er den eneste kontakt, de to nogensinde har haft. Tom Jones afviser nemlig at have noget med sønnen at gøre.

Så unge og så lykkelige. Tom Jones og hans kone, Linda, på ferie i 1966. Parret var gift til hendes død i 2016.
Så unge og så lykkelige. Tom Jones og hans kone, Linda, på ferie i 1966. Parret var gift til hendes død i 2016. Foto: Tom Blau
Vis mere

På trods af sine mange kvindelige bekendtskaber understreger sangeren, at der kun har været én stor kærlighed i hans liv.

I 59 år var han gift med sin barndomsveninde lady Melinda Rose Woodward – også kaldet lady Linda. De to fik som 16-årige en søn og blev kort efter gift.

Familien har Tom Jones fra starten af sin karriere holdt ude af rampelyset. Hans manager mente nemlig, det ville være skadeligt for karrieren, hvis fansene vidste, han var godt gift familiefar.

Dér passede livsstilen som en rigtig don juan bedre til omdømmet.

Med få undtagelser var hustruen indforstået med, at livet på landevejen bød på et hav af fristelser, har han sagt i et interview med Der Spiegel:

»Melinda har accepteret min livsstil. Hun har haft forståelse for, at jeg med mit image som mand ikke altid kan modstå andre kvinder.«

Tom Jones vendte dog altid hjem til lady Linda. Han var også ved hendes side, da hun efter en kort, men intens kamp tabte kampen til kræft i 2016. Dødsfaldet knuste ham.

»Da min kone gik bort – Gud velsigne hende – vidste jeg ikke, om jeg ville overleve det,« fortalte han året efter hendes død.

79-årige sir Tom Jones lader ikke til at have planer om at gå på pension lige foreløbig. De seneste år har han flere gange besøgt Danmark, og fredag gør han det igen til Tivolis Fredagsrock. Her ses han under en koncert tidligere på året.
79-årige sir Tom Jones lader ikke til at have planer om at gå på pension lige foreløbig. De seneste år har han flere gange besøgt Danmark, og fredag gør han det igen til Tivolis Fredagsrock. Her ses han under en koncert tidligere på året. Foto: ETIENNE LAURENT
Vis mere

Men han fortsatte. Musikken hjalp den hoftevridende sanger videre – til stor glæde for kvinder verden over. Også i Danmark.

Det kom til udtryk, da han sidste år sang trusserne af sine kvindelige fans på Smukfest.

På scenen blev sangeren overdynget af underdele og bh'er, skrev B.T.'s anmelder.

Om kvindebedåreren fortsat formår at imponere, vil vise sig fredag aften, når han fra scenen i Tivoli klokken 22 fyrer op for sine største hit.