D-A-D har udskudt deres to store danske arena-koncerter i marts til efteråret.

Det populære rockband udskød allerede i sidste uge tre koncerter i Storbritannien på grund af den aktuelle 'virus', som de skrev på Faceboook.

Nu har de også udskudt deres to koncerter i Jyske Bank Boxen i Herning den 20. marts og Royal Arena i København den 21. marts til efteråret, hvor de i stedet spiller henholdsvis i Herning den 30. oktober og København den 31. oktober.

»Sikkerheden for vores artister, fans og personale er altid vores højeste prioritet og er planlagt i overensstemmelse hermed,« skriver D-A-D i et opslag på Facebook.

Har man billet til en af de to koncerter, vil man stadig kunne bruge den til efteråret. Ønsker man istedet at få pengene tilbage, skal man henvende sig til Ticketmaster, skriver de videre.

Der er ikke udsolgt til hverken København eller Herning. Er man fan af D-A-D og ikke kan vente til efteråret, spiller de fortsat på Copenhell til juni.

D-A-D har eksisteret siden 1982 og udgav senest albummet 'A Prayer For The Loud' i 2019. En udgivelse der ved Gaffa-prisen i sidste måned blev udråbt til 'Årets danske rockudgivelse'.

D-A-D's koncertarrangør Live Nation har endnu ikke meldt ud, om de udskyder eller aflyser fremtidige koncerter på baggrund af regeringens anbefaling om at undgå forsamlinger på over 1.000 mennesker.