Hvad der skulle have været en stor fest for de musikglade i Odense er i stedet endt med en skuffelse.

For arrangementet 'Techno Tombola', med blandt andet Infernal på plakaten, er nemlig blevet aflyst af økonomiske årsager.

Arrangementet skulle have fundet sted 19. december i Odeon, men det bliver altså ikke til noget alligevel.

Ifølge booking- og programchef hos Odeon, Henrik Sørensen, har en manglende efterspørgsel været årsagen til aflysningen.

»Det er et svigtende billetsalg, der er årsagen til aflysningen, som vi har truffet i samarbejde med Infernals management,« siger Henrik Sørensen til B.T.

Hvor mange billetter der nåede at blive solgt til arrangementet, vil booking- og programchefen ikke oplyse, men han fortæller, at der ville have været plads til 2600 gæster, hvis der var blevet udsolgt.

Årsagen til, at der ikke er blevet solgt flere billetter, hænger dog muligvis sammen med datoen for arrangementet.

»19. december er dagen, inden skolerne går på juleferie, og mange af dem med børn skal måske op næste dag at holde sidste skoledag. Så har de nok ikke lyst til at feste så meget dagen inden,« siger Henrik Sørensen.

Henrik Sørensen fortæller, at torsdagens aflyste arrangement ikke er noget, der sker ofte.

»Det er det faktisk ikke. Det er første gang, jeg oplever det i Odeon-regi. Infernal plejer også at sælge mange billetter, og sidste år var der fyldt, da de optrådte på Magasinet i Odense,« fortæller booking- og programchefen.

Og netop sidste års lovende takter, med en udsolgt koncert, har været medvirkende til, at torsdagens aflysning ærgrer Infernal-forsangeren, Lina Rafn.

»Vi havde glædet os helt vildt og spillede i Odense sidste år i en udsolgt sal, så at koncerten ikke bliver til noget er en skam,« siger Lina Rafn til B.T. igennem sin manager, Michael Guldhammer.