Suspekt-fans kan godt begynde at klappe højlydt i hænderne. Trioen har nemlig annonceret flere gode nyheder tirsdag formiddag.

Der er således et nyt album, en turné samt en dokumentar på vej.

Det skriver rapgruppen i en pressemeddelelse, hvor det også fremgår, at fans ikke behøver at væbne sig med den store tålmodighed.

Det nye album, 'Sindssyge ting', bliver nemlig udgivet allerede på valentinsdag, fredag den 14. februar.

»Albummet giver lytteren et indblik i alt det, vi har oplevet de sidste tre år, blandet op med hele livets surdej. Tilsat trommer og melodi, krydret med vanvid og videnskab,« siger Orgi-E og Bai-D, også kendt som Emil Simonsen og Andreas Bai Duelund, i pressemeddelelsen og fortsætter:

»Vi er ude i nogle projekter, vi aldrig har rodet med før. 10 minutter lange seancer, gæsteoptrædener, der vælter ind og ud mellem hinanden som Cameos i en Tarantino-film. Men mest af alt skal man nok forvente sig lyden af at gøre sig umage. Og jeg tror også, at man som lytter skal gøre sig umage. Aldrig har vi haft så mange ideer, hjælpende hænder og numre på tegnebrættet.«

Sangene på det nye album vil kunne opleves live i november og december, hvor Suspekt tager på deres hidtil største arenaturné.

Turnéen indebærer koncerter i Odense, Herning, Aalborg og København.

»Det bliver de største show, vi har lavet til dato, og vi håber selvfølgelig på, at det er en oplevelse, som vores supportere, nye som gamle, har lyst til at dele med os. Vi er en del af dem, og de er en del af os og vores musik,« siger Emil Simonsen i meddelelsen.

Den tredje og sidste nyhed, dokumentaren, har premiere den 19. februar på TV 2 Play.

Serien vil få navnet 'SUSPEKT', og man vil hen over fem afsnit kunne følge trioen, Andreas, Rune og Emil, i et halvt år, mens de arbejder på at gøre albummet 'Sindssyge ting' til en realitet.

Du kan se Suspekts turnéplan herunder: