Hvad sagde han?

Det er det helt store spørgsmål, som har spredt sig med lynets hast i kølvandet på Harry Styles' vindertale til USAs vigtigste musikpris, Grammy Awards, som blev uddelt natten til mandag dansk tid.

Her vandt den tidligere 'One Direction'-stjerne kategorien 'Best Pop Solo Performance' for sin sang 'Watermelon Sugar', men den 27-årige sanger nåede dårligt at sige tak, før den amerikanske tv-kanal CBS cuttede lyden.

Og dette har selvfølgelig fået utallige amerikanere til at benytte sig af sociale medier til at efterspørge svar på, hvad det var, Harry Styles sagde, men som de ikke måtte høre. Det skriver Page Six.

Se episoden herunder (artiklen fortsætter under videoen):

Der er dog en ret ligetil forklaring på, hvad Harry Styles sagde, og hvorfor det blev cuttet ud af talen.

Der var nemlig tale om bandeordet 'fuck', og ifølge Federal Communication Commission, som regulerer tv- og radiofrekvensen i USA, må der ikke vises 'uanstændigt' eller 'beskæmmende indhold' mellem klokken 06 om morgenen til 22 om aftenen.

Og da Harry Styles' takketale til Grammy Awards blev sendt i amerikansk tv klokken 21, blev han altså censureret.

De desperate amerikanske tv-seere, som gerne vil vide, hvad Harry Styles sagde, kan dog glæde sig over, at prisuddelingen blev vist i andre lande end USA.

Blandt andet i Tyskland og i Australien, hvor bandeordet ikke blev censureret væk, hvilket betyder, at mysteriet let kunne opklares, da flere har skrevet på Twitter, at Harry Styles sagde følgende:

'Tusind tak. Jeg er meget taknemmelig for at være her. Alle disse sange er fucking store, så tusind tak.'

Harry Styles var oppe mod Justin Bieber, Doja Cat, Billie Eilish, Dua Lipa og Taylor Swift i kategorien 'Best Pop Solo Performance'.