Den amerikanske rapper Benny The Butcher fik sig noget af et chok, da han var ude på søndagstur med sine venner. De skulle ud og handle i Walmart, men så langt nåede de aldrig.

En bil med fem personer rullede pludselig op ved siden af Benny The Butcher, der går under det borgerlige navn Jeremie Damon Pennick, og hans venner og truede med at skyde, hvis ikke de gav dem deres guldbelagte kæder.

Rapperen agerede ifølge TMZ ikke hurtigt nok og blev skudt i benet. Herefter stak gerningsmændene af, men Benny The Butcher og hans venner ville ikke finde sig i det, så med speederen i bund satte de efter dem.

De måtte dog indse, at det var en umulig opgave, så de opgav og overlod opgaven til politiet.

Rapperen røg herefter på hospitalet, hvor han er under behandling, men hans tilstand er endnu ukendt. Politienheden i Houston har igangsat en undersøgelse, men gerningsmændene er fortsat på fri fod.

Benny The Butcher er medlem af hiphop-gruppen Griselda og blev så sent som i sidste måned udnævnt som et af fremtidens navne i genren af det anerkendte medie Rolling Stone.

Skudepisoden er den seneste i rækken i rapmiljøet. Lørdag var det rapperen Lil Boosie, der også blev skudt i benet i staten Texas. Han var i Dallas for at minde sin ven Mo3, der tidligere på ugen blev skudt og dræbt på en motorvej.

I Lil Boosies tilfælde var det også en 'drive-by shooting', hvor bilen, han sad i, blev beskudt af endnu ukendte gerningsmænd. Et af projektilerne ramte rapperen i benet, men han har det efter omstændighederne godt.