Når Britney Spears sent onsdag indtager Smukfest ved Skanderborg, venter der publikum en stor oplevelse. Det tør man godt konkludere efter at have læst tyske mediers beretninger fra den 37-årige superstjernes koncert i Mercedes-Benz Arena i Berlin mandag aften.

Bliver oplevelsen så god eller dårlig?

Tja, det vil der sikkert være delte meninger om, og bedriften i det tyske – hvis man skal tro medier som f.eks. Bild, Berliner Zeitung og Berliner Morgenpost – står heller ikke som en garant for en Britney Spears på Bøgescenerne i absolut topform.

Den største avis af dem alle, Bild, slår tonen an ved at opsummere koncerten med ordene ’kæmpe-forsinkelse, playback og pinligt øjeblik’.

Ifølge Bild gik Britney Spears på scenen med 47 minutters forsinkelse, og inden da nåede publikum at vise sin utilfredshed ved at pifte.

Da hun så endelig gik i gang var det med sangen 'Work Bitch' som åbningsnummer, og hun dansede koncerten igennem rundt på scenen og leverede stort set alt det bedste fra det store popkatalog, hun siden sit gennembrud for 20 år siden har fået opbygget.

Showet manglede sådan set bare én ting, som Berliner Morgenpost formulerer det:

»Sangen«.

Britney Spears spiller playback, og det bemærkes:

»Britney Spears' mikrofon ser kun ud til at virke, når hun mellem sine verdenshits såsom 'Baby One More Time', 'Ooops! I Did It Again' eller 'I'm A Slave 4 U' forpustet spørger publikum, hvordan de har det, eller om de har det sjovt'. Ellers kører sangen på bånd,« skriver Berliner Morgenpost.

Over en bred kam er de tyske medier dog enige om, at de 17.000 fans i Berlin ikke gik skuffede hjem. Samme tilfredshed kan man formentlig også forvente til Smukfest, medmindre alt går galt, for det er i sandhed en verdensstjerne, der kommer på besøg.

Siden debuten i 1998 har hun solgt 150 mio. album og er blevet en af de mest sælgende kvindelige artister nogensinde.