Coronakrisen har ikke været god for popmaskinen Nik & Jay.

Lige siden Danmark første gang lukkede ned i foråret 2020, har de flere gange udskudt og aflyst turneer, og nu må de endnu engang bringe en nedslående melding.

Nik & Jay skulle til maj have spillet fire store arena-koncerter, men de er nu aflyst, skriver de på Facebook.

»Kære alle sammen. Håber I stråler derude og har det rigtig godt. Vi bliver desværre nødt til at fortælle, at vores fire arenakoncerter til foråret aflyst,« indleder Jannik 'Jay' Thomsen en Facebook-video.

Jannik Brandt Thomsen og Niclas Genckel Petersen fra Nik & Jay
Jannik Brandt Thomsen og Niclas Genckel Petersen fra Nik & Jay Foto: Søren Bidstrup
Vis mere

»Ideen om 'Længe leve drømmene'-turen startede i 2019, og som vi alle sammen ved, er der sket en hel del siden dengang. Som tiden er lige nu og her, er det ikke muligt at forberede eller afholde store indendørskoncerter for tusindvis af mennesker,« fortsætter.

Niclas 'Nik' Petersen tilføjer:

»Vi har virkelig prøvet alt hvad vi kan, for at få det til at ske på vores måde. Men vi er også nogen, der lever i nuet, og vi må sande, at lige nu og her er det tid til at lukke det her kapitel.«

Han fortsætter:

»Til gengæld er der mulighed for at starte nogle nye eventyr. Vi kalder altid på det bedste, og vi har jer altid i tankerne. Så vi vil naturligvis give jer besked, når tiden igen er til at lave Nik & Jay-koncerter, som vi kender dem i friheden og kærlighedens navn.«

Nik & Jay afslutter deres opdatering med at billetkøbere vil modtage nærmere info om refundering.