Kanye West har igen skabt overskrifter i USA.

Den 41-årige amerikanske rapper har tidligere erklæret sig selv som filosof og Trump-støtte, og han ses ikke sjældent med den ikoniske kasket med ordene 'Make America Great Again'.

At være republikaner er i sig selv kontroversielt i 'liberale Hollywood'. Men ikke nok med det: I et nyt Netflix-interview med den berømte talkshow-vært David Letterman langer han nu ud efter de liberale i USA, skriver nyhedsmagasinet The Daily Beast.

I David Lettermans Netflix-talkshow 'My Next Guest Needs No Introduction', som har premiere på anden sæson på fredag, siger Kanye West blandt andet:

»Er du nogensinde blevet banket, fordi du havde den forkerte hat på i skole? Liberale mobber folk, der er Trump-supportere.«

Det sker midt i en diskussion i den timelange samtale, hvor David Letterman går hårdt til rapperen.

Det sker, da Kanye West fortæller, at han ikke går med Trump-kasketten på grund af politikken, men for at komme fordomme mod Trump-vælgerne til livs.

»Stemte du på Trump?« spørger David Letterman.

»Jeg har aldrig stemt i mit liv,« svarer Kanye West.

»Så har du ingenting at sige om det her,« svarer David Letterman, og publikum klapper.

»Der fik du mig, der fik du mig,« siger Kanye West, som dog fortæller, at Trump-supportere bliver behandlet som 'fjender af Amerika'.

Det var ikke uden sved, at David Letterman gik ind til interviewet.

»Åh, gud, jeg er bange,« sagde David Letterman backstage ifølge The Daily Beast.

Talkshowet handler ikke kun om politik. De to verdensstjerner vendte også musik, mode, Kanyes forhold til sin mor, #Metoo og bipolar lidelse.

Han har netop fejret femårsdag med sin kone, Kim Kardashian. Det skete i Las Vegas, hvor de hørte Céline Dion, som de senere på aftenen mødte i privaten.

Første sæson af Lettermans Netflix-talkshow lagde ud med Barack Obama, og anden sæson er så Kanye Wests tur. Det kan ses på dansk Netflix.