Spekulationer om rapper, designer og reality-stjerne Kanye Wests tro har floreret i måneder.

West skulle nemlig hver søndag holde en gudstjeneste for særligt inviterede kendisser, og det har fået pressen til tasterne.

Rapperen udkommer snart med et nyt album, og hvis man skal lægge noget i navnet på den plade, kunne det godt se ud til, at han har stor fokus på det guddommelige.

Albummet hedder 'Jesus is king.' (Jesus er kongen, red.)

Kim Kardashian West er en af de faste deltagere ved Kanye Wests søndagsgudstjenester.
Kim Kardashian West er en af de faste deltagere ved Kanye Wests søndagsgudstjenester. Foto: TARA ZIEMBA
Vis mere

Men selvom albummets titel er religiøst, og rapperen og hans berømte kone Kim Kardashian West har fået deres børn døbt i Armenien, så har han alligevel været privat omkring de tætte bånd, han har knyttet til gud.

Nu fortæller Kanye West dog i en video, som en studerende på universitet George Washington University har fanget, at han beskriver sig selv som en konverteret kristen.

Han siger, at koncerten på videoen ikke er lavet for at underholde, men for at forkynde Guds budskab.

Under koncerten citerede Kanye West biblen flere gange, skriver det amerikanske medie TMZ.

Efter forlydender så deltager Kim Kardashian West næsten altid i ægtemandens søndagsgudstjenester, mens andre fra den berømt Kardashian-klan dukker op med mellemrum.

Igennem tiden har West haft mange referencer til Gud og i særdeleshed Jesus i sin musik, men også i sin designvirksomhed og i medierne.

Hans sjette album hedder 'Yeezus', han er tidligere blevet fotograferet til musikmagasinet 'Rolling Stones' med tornekrans på hovedet, og så har han tidligere omtalt sig selv som 'gud' i nogle af sine numre.

42-årige Kanye West og konen, den 38-årige Kim Kardashian, har fire børn sammen.