Tre brækkede ribben, et brækket kraveben og et knækket skulderblad er bare nogle af de skader, en af de tre brødre fra popgruppen Hanson pådrog sig onsdag, da han var involveret i et motorcykeluheld.

Zac Hanson, som den forulykkede bror hedder, skriver på Instagram, at han ellers var gået i gang med forberedelser til en længere tur på vejene, da ulykken indtraf.

'Onsdag var jeg involveret i et uheld med min motorcykel, da jeg var i gang med forberedelserne til en tur tværs over landet,' skriver han på det sociale medie.

I opslaget er der også lagt et billede af ham, som ligger i sygesengen med sin storebror ved sin side.

'Heldigvis og med godt beskyttelsesgear var jeg i stand til, omend noget langsomt, at gå fra stedet med hjælp fra Isaac, Taylor og nogle få Tulsa-brandmænd,' skriver han videre i sit opslag.

Han afslører, at han nok skal komme sig helt. Det kræver bare tid og hvile.

Desuden beroliger han fans, som måtte have billet til at se bandet spille. Han skriver på Instagram:

'Vi kommer ikke til at aflyse nogen koncerter. I stedet overdrager jeg mine trommestikker til vores gode ven Dash Hutton i de næste par uger, og så retter jeg min fulde opmærksomhed på at synge, mens min skulder heler.'

Zac Hanson slutter sit opslag af med at takke alle dem, som har sendt ham tanker og beskeder efter ulykken.

Den 33-årige stjerne er den yngste af de tre brødre. Han var bare 11 år gammel, da de for alvor slog igennem, og den ældste bror, Isaac, var 16 år.

Hanson-brødrene var især populære i 90'erne, og deres kæmpehit 'Mmmbob' blev spillet i radioer verden over.

De tre brødre spiller stadig deres musik for publikum, og det var altså også hos de to andre, Zac Hanson skulle finde støtte, da ulykken fandt sted.