Lyt til artiklen

Det kan være smart at satse på flere heste og sprede sine investeringer. Det siger de økonomiske vismænd ofte. Og det må popmusikeren Rasmus Seebach give dem ret i.

I hvert fald ser hans debut som ejendomsinvestor ud til at blive en lukrativ forretning. På godt kun to år har Seebach og hans forretningspartnere tjent over 30 millioner på ejendomsinvestering i Charlottenlund.

Det skriver Ejendomswatch.

Det var tilbage i 2019, at den danske hitmager blev del af en investorkreds i Thylander-fonden TG Partners VI, der blandt andet ifølge Ejendomswatch investerede 220,5 millioner kroner i ejendommen Skovshovedpynten på Strandvejen ved Charlottenlund, der er i fire etager og rummer 72 lejemål.

Rasmus Seebach købte i 2019 en villa i Hellerup.
Rasmus Seebach købte i 2019 en villa i Hellerup. Foto: Søren Bidstrup
Vis mere

Og det har bestemt ikke været en dårlig investering. Ejendommen er netop blevet solgt – med en klækkelig fortjeneste.

Salgsprisen er ifølge Ejendomswatchs oplysninger omkring 250 millioner kroner, hvilket altså giver en fortjeneste på 30 millioner kroner til fondens ejerkreds.

Ejendommen er dog ikke den eneste, som Seebach er ejer af. I efteråret 2019 købte den populære sanger også en hvid palævilla tæt på Strandvejen i Hellerup til 39,75 millioner kroner. Her bor han med sin kæreste Julie Teglhus og parrets to børn, sønnerne Hugo på fire år og Helmut på bare tre måneder.

Villaen i Hellerup kan Seebach nok også glæde sig over, for med de stigninger i boligpriser, der er set på det seneste, kan han nok også kalde den for en god handel.

Hvis Seebach har lyst til at investere flere penge i ejendomme, er det dog nok også en mulighed. I hvert fald har han en del penge på kistebunden. Selskabet Top Notch Invest ApS, som han ejer sammen med sin bror, Nicolai Martin Seebach, fik i sidste regnskabsår for 2019/2020 et overskud på 3,7 millioner kroner før skat, hvilket sendte selskabets egenkapital op på 18,8 millioner kroner.

Selskabet ejer blandt andet ejendomsinvesteringsselskabet S & S Ejendomsinvest, som brødrene ejer i fællesskab, og hvis 'formål er at drive virksomhed med investering i og renovering samt udlejning af fast ejendom'.

Rasmus Seebach er ikke den eneste kendis, der kan glæde sig over det gode afkast i Thylander-fonden. Også barejeren Adam Falbert, der er søn af Ekstra Bladets tidligere chefredaktør Bent Falbert, kan se frem til penge på kontoen.

Han er også en del af ejerkredsen, som også tæller blandt andre Nordea-fonden og Knud Højgaards Fond.

Rasmus Seebach gjorde en god handel, da han gik med i en ejendomsinvestering.
Rasmus Seebach gjorde en god handel, da han gik med i en ejendomsinvestering. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Thylander-gruppen bekræfter salget over for Erhvervswatch og fortæller, at det egentlig ikke var meningen, at de ville sælge den store ejendom allerede nu.

»...men en kombination af, at vores team har været dygtige til at optimere driften hurtigt, og en konkret henvendelse fra en liebhaver-køber resulterede i en tilfredsstillende aftale for begge parter,« siger Henrik Køhn fra Thylander i en meddelelse.

Den nye ejer af Skovshovedpynten bliver også en fond – nemlig Murermester Willy Lynggaard Petersens Familiefond.

B.T. har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Rasmus Seebach til den gode investering. Desuden ville vi spørge, om han har planer om flere af den slags investeringer.

Rasmus Seebachs' manager, Nicolai Bundesen, bekræftede dog over for B.T. i 2018, at Seebach er medinvestor på ejendomskøbet, og sagde i den forbindelse følgende:

»Han er passiv investor, og ud over det har han ingen kommentarer, da han koncentrerer sig om sin musik.«