Lørdagens store Eurovision-fest i Tel Aviv, hvor danske Leonora forhåbentlig deltager, er i overhængende fare for at miste en hel del af sin glitter og glamour.

I april måned blev det offentliggjort, at Madonna skal fremføre to sange i showets pause, og det skulle dreje sig om en sang fra hendes nye album samt 80'er-klassikkeren 'Like a Prayer'.

Men nu lyder meldingen fra Eurovision Song Contest, at hun måske slet ikke får lov til at komme på scenen, skriver BBC.

Det er tilsyneladende store uenigheder om vilkårene for hendes optræden, der kan sætte en kæp i hjulet for festlighederne.

»Vi er i en situation, som er lidt mærkelig. Vi har en kunstner, som gerne vil deltage i Eurovision Song Contest, og som vi ville elske at byde velkommen på den scene. Men for at lykkes med det, skal vi have sikret rammerne«, siger Eurovisions administrerende direktør, Jon Ola Sand, til BBC.

»Vi forhandler netop nu, i sidste fase af det - men hvis der ikke er nogen underskrevet kontrakt, vil hun ikke komme op på den scene«, siger Eurovision-bossen.

Madonna forventes ifølge BBC at ankomme til Israel onsdag, hvor hun vil gå i gang med at lave lydprøver. I sandhed et noget mærkeligt scenarie, hvis hun endnu ikke ved, om hun rent faktisk ender med at optræde foran de mange millioner Eurovision-fans i hele verden.

Til gengæld skulle det være sikkert og vist, at fire tidligere deltagere spiller i pausen: Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw, Eleni Foureira og Verka Serduchka.

Problemet med Madonnas kontrakt er ikke det eneste hak i diskokuglen, som har ramt arrangørerne i forbindelse med afviklingen i Israel.

Ukraine har trukket sig fra årets konkurrence efter store stridigheder mellem den ukrainske tv-station UA: PBC, der sender den nationale sangkonkurrence, og årets vinder, Maruv.

Og en række internationale personligheder har kritiseret Eurovision for at gennemføre årets show i Israel, som automatisk blev værtsland, da landets deltager sidste år, Netta, vandt Eurovision med sangen Toy.

Kendte som Vivienne Westwood, Peter Gabriel, Roger Waters og Mike Leigh har opfordret BBC til at boykotte årets show på grund af Israels konflikt med Palæstina.