Den norske sangerinde Susanne Sundfør må aflyse sin optræden på den aarhusianske festival Northside. I stedet optræder Lydmor.

Aflysningen fra den norske sangerindes side skyldes 'uforudsete omstændigheder', skrives det i en pressemeddelelse fra festivalens side:

»Det var med meget kort varsel, og derfor er vi meget glade for, at Lydmor har sagt ja til at træde til i morgen. Hun er egentlig på vej til Rusland for at give koncert, men alligevel har hun kunnet finde tid til at spille hos os, hvilket vi er utrolig taknemmelig over. Og har man set Lydmor live for nylig, så ved man, at vi har fundet en erstatning med en unik grad af indlevelse, der helt sikkert kommer til at levere en fantastisk koncert,« siger talsmand for NorthSide, John Fogde, i pressemeddelelsen.

Optrådte nøgen

Susanne Sundfør skulle have spillet lørdag aften på Red Stage, men i stedet er det altså Lydmor, der indtager scenen klokken 19.00.

Lydmor fik tidligere på året en del opmærksomhed for sin optræden ved Gaffa-Prisen. Her valgte hun nemlig at optræde nøgen.

Om man kan forvente lignende på årets Nortside, må man selv troppe op til koncerten for at se.

Anden aflysning

Det er den aarhusianske festivals anden aflysning på få dage. Tidligere kom det frem, at den amerikanske rapper Earl Sweatshirt måtte aflyse sin koncert på årets festival.

Aflysningen, kom det efterfølgende frem, skyldtes, at rapperen kæmper med angst og depression.

I forbindelse med aflysningen udtalte en talsperson for Earl Sweatshirt følgende til mediet Pitchfork:

»Earl kæmper med angst og depression, som er blevet forstærket af sorgen efter hans fars nylige død. Han troede, at han ville være klar til at optræde, men er ganske enkelt ikke i stand til det. Han vil gerne undskylde over for sine fans og lover at komme tilbage, så snart han er klar.«