Det bør ikke kunne gå galt. Danmark træder torsdag ind i årets Eurovision-konkurrence, og danske Leonoras sang bør kunne slå feltet af kedelige musical-sangere. Her får du B.T.s vurdering af feltet.

1. Armenien
Srbuk – 'Walking out'
5,1 mio views på YouTube
Cool, lidt mørk og dramatisk popsang med en kraftfuld sangerinde. Vinder måske ikke Eurovision, men sparker showet godt i gang.

2. Irland
Sarah McTernan – '22'
978.869 views på YouTube
Den anden semifinale fortsætter med langt højere niveau. Og endnu en sangerinde med en lige ud ad landevejen, cathcy popsang. Måske lidt for ordinær til at bide sig fast.

3. Moldova
Anna Odobescu – 'Stay'
715.089 views på YouTube
Er vi allerede i gang med finalen? Endnu en stor flot popsang, hvor den moldaviske sangerinde bruger alle tricks i bogen. Store følelser, strygere og klap med-trommer.

Moldova.
Moldova. Foto: AMIR COHEN
Vis mere

4. Schweiz
Luca Hänni – 'She Got Me'
3,7 mio views på YouTube
Første mand på scenen. Her er vi ude i latino 'Despactio'-genren. Er Europa klar på en fløde-schweizer, kunne den godt nå langt i konkurrencen.

5. Letland
Caruosel – 'That Night'
695.176 views på YouTube
Letland sætter tempoet ned igen. En lidt hæs sangerinde, der hyggesynger hen over et country-beat. Går nok nemt i glemmebogen.

6. Rumænien
Ester Peony – 'On a Sunday'
983.899 views på YouTube
Endnu en lidt anonym sangerinde med en lidt anonym sang, der dog har et fedt elektronisk beat.

7. Danmark
Leonora – 'Love is Forever'
788.572 views på YouTube
Farvet af, at vi selvfølgelig holder med Danmark. YouTube-brugerne synes, den danske sangerinde har nogle lidt uhyggelige øjne, men den simple søde melodi er så fængende, at det ikke vil give mening, hvis den ikke ender i finalen.

Sverige.
Sverige. Foto: AMIR COHEN
Vis mere

8. Sverige
John Lundvik – 'Too Late for Love'
2,8 mio views på YouTube
Sverige vinder ikke i år, men deres charmetrold af en mandlig boyband-sanger, der har en fest sammen med sit lille gospelkor, skal nok vække glæde hos Eurovision-publikummet.

9. Østrig
Pænda – 'Limits'
838.856 views på YouTube
Keeedelig. En sangerinde med blåt hår, der med helt lys stemme kører yndigt igennem tre minutters sart pop.

10. Kroatien
Roko Blazeciv – 'The Dream'
430.980 views på YouTube
Kroatien stiller med en musical-dramatisk ung fyr, der siddende ved et klaver synger om en bedre verden. Hans musikvideo er fyldt med billeder af naturkatastrofer og krig. Måske ikke lige det mest festlige.

Kroatien.
Kroatien. Foto: AMIR COHEN
Vis mere

11. Malta
Michela Pace – 'Chameleon'
8,6 mio views på YouTube
Er Malta allerede gået viralt online med suverænt flest YouTube-afspilninger? Feltets indtil videre mest farverige indslag. En sangerinde med en lyd som Dua Lipa, Ariana Grande og den slags. Tilsat et skævt sydlandsk pop-beat. Outsider til sejren?

Malta.
Malta. Foto: ABIR SULTAN
Vis mere

12. Litauen
Jurij Veklenko – 'Run with the Lions'
1,4 mio views på YouTube
Efter Maltas festfyrværkeri virker Litauens mandlige samlebåndspopsanger lidt kedelig. Nummeret har hverken nogen særlig melodi eller sjov gimmick og er derfor hurtigt glemt igen.

13. Rusland
Sergey Lazarev – 'Scream'
3 mio views på YouTube
Endnu en musical-fyr, der over et fyldigt klaver synger længselsfuldt ud i horisonten. Det bør Rusland kunne gøre bedre.

14. Albanien
Jonida Maliqi –'Ktheju Tokes'
1,4 mio views på YouTube
Og vi fortsætter med det dramatiske. Denne gang på albansk, så stammedansen får et eksotisk skær. Må få en bundplacering.

15. Norge
Keiino – 'Spirit in the Sky'
902.368 views på YouTube
Norge bringer 90'erne tilbage. Eurodance med den klassiske Rene Dif/Lene Nystrøm-konstellation tilsat vrøvle-skrig. Kunne godt lyde som et Eurovision-hit.

16. Holland
Duncan Laurence – 'Arcade'
8,3 mio views på YouTube
Bookmakernes favorit til at vinde Eurovision er egentlig ikke særlig catchy. Det hollandske bud er sart, dybfølt pop, der lyder som en sang til rulleteksterne efter et højspændt musicaldrama.

Holland.
Holland. Foto: PIROSCHKA VAN DE WOUW
Vis mere

17. Nordmakedonien
Tamara Todevska – 'Proud'
1,5 mio views på YouTube
På det her tidspunkt er man som seer ved at være fyldt godt op med storladent Eurovision-pop. Og så kommer Nordmakedonien lige med et nummer, hvor der skråles højt hen over et dramatisk klaver. Kom nu Europa med lidt afveksling!

18. Aserbajdsjan
Chingiz – 'Truth'
2,1 mio views på YouTube
Feltet slutter med Alex Vargas-jam og et dommedags-popnummer, der nok skal få dem i finalen.