Rockbandet D-A-D melder ud, at deres store arenakoncert i Jyske Bank Boxen i Herning er blevet aflyst på grund af de corona-afledte forsamlingsregler.

Her skulle bandet havde spillet én stor koncert 30. oktober, som nu er aflyst, lyder det i en pressemeddelelse.

Til gengæld ser det hele ikke sort ud for fans af det populære band.

D-A-D skal nemlig spille flere små koncerter i stedet for de to store, de skulle have spillet.

Bandet skal spille fire nye koncerter i MCH Herning Kongrescenter i slutningen af oktober og derefter fire koncerter i Tivolis Koncertsal. Det skriver Tivoli i en pressemeddelelse.

»Vi håbede, at vi var superliga, og reglerne også kunne gælde for os, men ak. Derfor må vi desværre aflyse de to arenakoncerter,« udtaler D-A-D-forrsanger Jesper Binzer, som uddyber:

»Til gengæld spiller vi en række mindre shows, og vi glæder os til at kunne trykke den af med jer i hyggelige rammer. Så velkommen til Tivoli After Dark.«

Også hos Tivoli er man glad for at kunne give et godt koncerttilbud i tider, hvor der ellers har været lukket ned for en hel masse begivenheder.

»D-A-D har jo en særlig relation til forlystelsesparker efter mørkets frembrud, så hvilken kulisse kunne være bedre end Tivoli til en gang efterårstråd?,« lyder det fra programchef i Tivoli, Thor Feiberg.