Det går op, og det går ned i showbiz.

Således også for den folkekære sangerinde Anne Linnet, der ikke har haft noget guldrandet år med sit selskab, Linnet Songs ApS.

2018 sluttede nemlig med et blodrødt minus på 544.021 kroner, viser det netop offentliggjorte årsregnskab.

Den 65-årige sangerinde har givet koncerter i 2018, men det har åbenbart ikke været nok til at sikre et overskud på driften af virksomheden.

Når det er gået, som det er, skyldes det, at der i 2018 har været fokus på udvikling.

'Aktiviteterne omfatter bl.a. produktion af et nyt album, som udkommer i 2019. De forlagsmæssige aktiviteter omfatter manuskript til en litterær produktion, der også udkommer i efteråret 2019. Hertil kommer 50 nye salmer, der har været arbejdet på i en årrække, og som nu er ved at blive færdiggjort til forventet udkomme i 2020,' hedder det i ledelsesberetningen i regnskabet.

Endelig har der været færre koncerter end tidligere år, fremhæves det.

Helt privat har Anne Linnet også måttet tage bestik af de økonomisk lidt trangere kår - og har sænket sin årsløn fra 2,25 til 2,08 millioner kroner, ligesom hun har droppet at udbetale udbytte.

I 2017, hvor selskabet gav overskud, hævede hun sin årsløn med 644.737 kroner.

Linnet Songs beskæftiger sig ikke kun med Anne Linnets egne værker, men varetager også andre kenndte og ukendte kunstneres rettigheder i Skandinavien.

Derudover deltager selskabet i opsætning af musikalske produktioner, herunder kirkekoncerter.

Ledelsen i Linnet Songs - Anne Linnet og sønnerne Marcus og Alexander, kendt som Xander - forventer at lande et 'betydeligt positivt resultat' i 2019.