Lige om lidt får genindspilningen af Disney-klassikeren 'Løvernes Konge' dansk premiere. Men allerede nu kan du få en slags forsmag på filmens stemning.

Superstjernen Beyoncé, der lægger stemme til Simbas løve-kæreste Nala, har netop udgivet en sangen 'Spirit', der er en del af filmens soundtrack.

Allerede nu går folk på de sociale medier amok over popmusikerens nye sang.

'Og oscaren for den bedste sang går til... Spirit af Beyoncé Knowles-Carter,' skriver brugeren @The_Prototype.

Men udover at være et kæmpe hit, så blev animationsfilmen 'Løvernes Konge' især et hit på grund af filmens fremragende soundtrack. Det var jo ingen ringere end Sir Elton John, der stod for en perlerække af hits.

Han var sammen med kollegaen Tim Rice nomineret hele tre gange i kategorien Bedste Originale Sang i 1994.

Det var kærlighedssangen 'Can You Feel The Love Tonight', som sikrede duoen en Oscar. Flere mener dog også, at Beyoncés sang er en tåreperser.

'Efter at have lyttet i et minut til Beyoncés nye sang Spirit fra Løvernes Konge-soundtrack,' skriver @MatthewACherry.

Men kan den mon slå Sir Elton Johns monster hits som 'Circle of Life' , 'Hakuna Matata' og 'Can You Feel the Love Tonight'? Giv din mening til kende i afstemningen i bunden af artiklen.

I filmen følger man løveungen og tronarvingen Simba, der på traumatisk vis ser sin far blive trampet ihjel.

Den stakkels løveunge bliver sendt på flugt af sin onkel, Scar, der overtager kongeriget, alt imens Simba hygger sig i junglen med sine to larveædende venner, Timon og Pumba.

Men fortiden indhenter Simba, som også mister sin mødom i junglen af et gammelt bekendtskab, og han bliver nødt til at drage tilbage til sin familie for at fravriste kongekronen fra sin onkel. 17. juli får 'Løvernes Konge, der er instrueret af Jon Favreau,' dansk premiere.