Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Tivoli har været en del i vælten, efter de har opstartet deres faste koncept Fredagsrock denne sæson.

Efter de to første kaotiske koncerter valgte forlystelsesparken at indføre et bookingsystem for at komme problemerne med de store menneskemængder til livs.

Tirsdag meddelte Tivoli så, at man helt valgte at aflyse denne kommende fredags koncert med Cheff Records og Lisa Fosmark.

Aflysningen skete med begrundelsen, at Tivoli ville have helt styr på sikkerheden i forbindelse med koncerter, hvor der forventelig ville være et yngre publikum til stede.

Men nu genopstår den aflyste Cheff Records-koncert – bare uden Tivolis indblanding.

I en pressemeddelelse oplyser rapgruppen, der består af Topgunn, Eloq, Klumben og KIDD, nemlig, at de i stedet rykker koncerten til nye lokaler på Refshaleøen.

Koncerten afholdes nu samme fredag på spillestedet STAGEBOX, hvortil der er sat 2.000 billetter til salg til den samme pris, som en entrébillet til Tivoli koster. Billetterne kan købes fra klokken 20 onsdag på rapgruppens hjemmeside.

Dermed kan Cheff Records-rapperne altså se frem til at indkassere både på deres aflyste koncert i Tivoli – som de stadig bliver betalt for af forlystelsesparken – og på deres nyanlagte erstatningskoncert på Refshaleøen.

»Vi har sammen med vores crew og fans glædet os helt vanvittig meget til at skulle holde en fest med 20.000 mennesker på Plænen, men som alle ved, er det ikke længere en realitet,« lyder det i en fælles udtalelse fra Cheff Records-rapperne.

»Vi sender selvfølgelig ikke bare de pakkede lastbiler med gear hjem i garagen. Nu ruller de i stedet ud på Refshaleøen, hvor vi glæder os til at se de hurtigste 2.000 af jer.«

Andre læser også