Det vakte opsigt og satte masser af spekulationer i gang, da Adele for knap to år siden pludselig havde gennemgået et drastisk vægttab.

Den britiske sangerinde er privat anlagt og har generelt været notorisk stille omkring sin situation, men nu bryder hun tavsheden om de mere end 45 kg, hun har tabt over to år.

Det gør hun i novembernummeret af britisk Vogue, hvor hun samtidig pryder forsiden.

»Folk er chokerede, fordi jeg ikke delte min 'rejse'. De er vant til, at folk dokumenterer alt på Instagram, og de fleste i min position ville få en stor aftale med et vægttabsfirma. Jeg kunne ikke give en flyvende fuck. Jeg gjorde det for mig selv og ingen andre. Så hvorfor skulle jeg dele det? Jeg tænker ikke, det er fascinerende. Det er min krop,« slår den 33-årige popstjerne fast.

Der var dog alligevel en særlig grund til, at vægttabet kom i stand.

»Det var på grund af min angst. Jeg havde det bare bedre, når jeg trænede. Det handlede aldrig om at tabe mig, det var altid om at blive stærkere og give mig selv så meget tid som muligt om dagen uden min telefon. Jeg blev ret afhængig af det. Jeg træner to til tre gange om dagen,« afslører Adele i modemagasinet.

Således står den på vægttræning om morgenen, vandring eller boksning om eftermiddagen og så en omgang cardio om aftenen – alt sammen ledsaget af en personlig træner.

Men kosten er der ingen tricks med. Den er det samme som altid, tilmed i lidt større mængder.

Adele i Vogue.
Adele i Vogue. Foto: STEVEN MEISEL
Vis mere

Derudover understreger Adele i Vogue, at hendes vægttab heller ikke skete som en hævn over eksmanden, velgørenhedsdirektøren Simon Konecki. Det spekulerede flere fans ellers i, da hun brød med faren til sin niårige søn Angelo samme år, hun startede sit vægttab tilbage i 2019.

I dag danner Adele par med den 39-årige sportsagent Rich Paul.

Adele har kun én gang tidligere kommenteret sit store vægttab. Det var da hun sidste år i 'Saturday Night Live' jokede med, at hun grundet coronarestriktionerne kun måtte rejse let, og »derfor kun tog halvdelen« af sig med til det amerikanske talkshow.

I videoen øverst i artiklen kan du se Adeles vilde forvandling – fra de nye billeder i Vogue tilbage til gennembruddet som sangerinde.