Først blev han suspenderet, og nu risikerer han en fyreseddel.

Noah Gragsons karriere er de seneste dage blevet lagt i ruiner.

Alt sammen, fordi den 25-årige racerkører likede et opslag på Instagram.

NASCAR-stjernen erkender selv, at han dummede sig gevaldigt.

Noah Gragson er blevet suspenderet på grund af sin ageren på sociale medier.
Noah Gragson er blevet suspenderet på grund af sin ageren på sociale medier. Foto: James Gilbert/AFP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Det hele begyndte i weekenden, da amerikaneren trykkede like på et opslag på det sociale medie, der gjorde grin med George Floyds tragiske død i hænderne på politifolk i 2020. Det skriver New York Post.

Et dødsfald, der førte en bølge af protester med sig rundt om i USA og for alvor fyrede op for Black Lives Matter-bevægelsen.

I første omgang valgte Gragsons hold, Legacy Motor Club, at suspendere sin kører med øjeblikkelig effekt og erstatte ham til weekendens løb i Michigan.

Noah Gragson måtte straks til tasterne på det sociale medie X, der tidligere hed Twitter.

»Jeg er skuffet over mig selv for min manglende opmærksomhed og opførsel på de sociale medier. Jeg forstår sagens alvor. Jeg elsker og værdsætter alle. Jeg prøver at behandle alle lige, uanset hvem de er. Jeg dummede mig simpelthen,« skrev den 25-årige racerstjerne.

Siden skulle Gragsons kontrakt ifølge The Athletic være blevet revet midt over af Legacy Motor Club, hvis ejerkreds blandt andet tæller NASCAR-legenden Jimmie Johnson.

Forbes melder dog, at det endnu ikke er tilfældet. Til gengæld arbejder holdet i samarbejde med NASCAR-organisationen og køreren selv på at finde ud af, hvad næste skridt er.

Den talentfulde racerkører, der sidste år blev nummer to i NASCARs næststørste mesterskab, må dog vente på ubestemt tid med at komme tilbage bag rattet af sin racerbil.

I første omgang har holdet offentliggjort, at den tidligere Le Mans-vinder Mike Rockenfeller erstatter Gragson de kommende to weekender.

Tyskeren har tidligere været Audi-kollega med Tom Kristensen og Corvette-holdkammerat med Jan Magnussen.

Det er langt fra første gang, at Gragson gør sig uheldigt bemærket. I maj endte han i slåskamp med en konkurrent efter et løb. Læs den historie HER.